Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
19. januar 09:52
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 13:   Alta

Stilling inn til sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 128 Thomas Wærner 15/3 04:46 15/3 09:04 4h 18min 11,6 9
2 101 Arnt Ola Skjerve 15/3 06:17 15/3 11:21 5h 04min 9,9 7
3 82 Inger-Marie Haaland 15/3 06:17 15/3 12:04 5h 47min 8,6 8
4 120 Ronny Frydenlund 15/3 07:53 15/3 12:13 4h 20min 11,5 7
5 115 Sigrid Ekran 15/3 07:53 15/3 12:20 4h 27min 11,2 7
6 129 Hugh Neff 15/3 10:20 15/3 15:40 5h 20min 9,4 6
7 84 Magne Storstein 15/3 11:40 15/3 15:57 4h 17min 11,7 10
8 124 Even Bøen 15/3 13:01 15/3 16:58 3h 57min 12,7 8
9 88 Kristian Walseth 15/3 12:19 15/3 17:03 4h 44min 10,6 9
10 131 Harald Tunheim 15/3 12:31 15/3 17:13 4h 42min 10,6 7
11 106 Dag Torulf Olsen 15/3 12:58 15/3 17:22 4h 24min 11,4 9
12 110 May Conny Johansen 15/3 15:10 15/3 19:48 4h 38min 10,8 9
13 113 Robert Sørlie 15/3 16:47 15/3 22:12 5h 25min 9,2 9
14 91 Lars Monsen 15/3 17:26 15/3 22:20 4h 54min 10,2 7
15 136 Christoffer Klemetsen 15/3 19:30 15/3 23:57 4h 27min 11,2 11
16 104 Steinar Kristensen 15/3 18:49 16/3 02:05 7h 16min 6,9 6
17 125 Bernhard Schuchert 15/3 21:45 16/3 02:40 4h 55min 10,2 6
18 108 Marianne Skjøthaug 15/3 21:45 16/3 02:41 4h 56min 10,1 7
19 81 Mats Pettersson 16/3 01:10 16/3 05:20 4h 10min 12,0 6
20 96 Jean Philippe Pontier 16/3 03:34 16/3 07:39 4h 05min 12,2 9
21 121 Bernd Helmich 16/3 03:39 16/3 09:09 5h 30min 9,1 7
22 107 Torsten Kohnert 16/3 04:49 16/3 09:18 4h 29min 11,2 10
23 133 Yngve Fagerli 16/3 04:49 16/3 09:20 4h 31min 11,1 8
24 132 Jo Jøldal 16/3 05:25 16/3 09:23 3h 58min 12,6 9
25 130 Tom Frode Johansen 16/3 05:28 16/3 10:13 4h 45min 10,5 7
26 105 Per Weddegjerde 16/3 06:42 16/3 11:33 4h 51min 10,3 10
27 112 Stein Håvard Fjestad 16/3 06:46 16/3 11:35 4h 49min 10,4 6
28 97 Bernt Walseth 16/3 09:20 16/3 13:30 4h 10min 12,0 8
29 109 Trond Hansen 16/3 10:15 16/3 14:57 4h 42min 10,6 7
30 111 Mikael Jutila 16/3 10:45 16/3 15:36 4h 51min 10,3 8
31 134 Jon Olav Borgebund 16/3 11:04 16/3 15:39 4h 35min 10,9 9
32 127 Miquel-Angel Martinez 16/3 11:36 16/3 16:08 4h 32min 11,0 9
33 103 Jan Vidar Dahle 16/3 16:35 16/3 21:05 4h 30min 11,1 7
34 117 Magnus Gorter Voie 17/3 00:33 17/3 06:12 5h 39min 8,8 8

Sjekkpunkt

1 Jotka 50 km
2 Skoganvarre 58 km
3 Levajok 1 78 km
4 Tana 117 km
5 Neiden 1 94 km
6 Kirkenes 75 km
7 Neiden 2 125 km
8 Varangerbotn 82 km
9 Sirbma 74 km
10 Levajok 2 73 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 50 km