Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
15. april 00:27
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 10:   Levajok 2

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling ut fra sjekkpunktet
Nr SNr Navn Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
ut
1 101 Arnt Ola Skjerve 14/3 04:36 14/3 04:43 7min 11
2 82 Inger-Marie Haaland 14/3 03:46 14/3 05:36 1h 50min 8
3 128 Thomas Wærner 14/3 06:08 14/3 06:09 1min 11
4 129 Hugh Neff 14/3 06:16 14/3 06:24 8min 8
5 114 Trine Kristiansen Lyrek 14/3 07:13 14/3 07:27 14min 9
6 120 Ronny Frydenlund 14/3 08:11 14/3 08:29 18min 7
7 88 Kristian Walseth 14/3 08:39 14/3 08:56 17min 9
8 115 Sigrid Ekran 14/3 07:29 14/3 09:38 2h 09min 8
9 131 Harald Tunheim 14/3 11:37 14/3 12:16 39min 7
10 84 Magne Storstein 14/3 12:41 14/3 12:59 18min 11
11 106 Dag Torulf Olsen 14/3 14:38 14/3 14:51 13min 11
12 124 Even Bøen 14/3 11:08 14/3 14:57 3h 49min 9
13 110 May Conny Johansen 14/3 13:42 14/3 15:33 1h 51min 10
14 113 Robert Sørlie 14/3 10:46 14/3 15:50 5h 04min 11
15 91 Lars Monsen 14/3 15:44 14/3 16:08 24min 7
16 81 Mats Pettersson 14/3 13:06 14/3 17:19 4h 13min 6
17 104 Steinar Kristensen 14/3 15:06 14/3 17:54 2h 48min 6
18 132 Jo Jøldal 14/3 15:22 14/3 18:54 3h 32min 10
19 136 Christoffer Klemetsen 14/3 16:25 14/3 21:16 4h 51min 11
20 108 Marianne Skjøthaug 14/3 16:05 14/3 21:55 5h 50min 7
21 125 Bernhard Schuchert 14/3 16:28 14/3 22:22 5h 54min 7
22 96 Jean Philippe Pontier 14/3 18:37 15/3 05:22 10h 45min 9
23 130 Tom Frode Johansen 15/3 00:36 15/3 05:27 4h 51min 7
24 107 Torsten Kohnert 14/3 23:05 15/3 05:49 6h 44min 11
25 121 Bernd Helmich 14/3 22:25 15/3 05:50 7h 25min 7
26 112 Stein Håvard Fjestad 14/3 18:36 15/3 05:51 11h 15min 8
27 133 Yngve Fagerli 14/3 21:31 15/3 06:16 8h 45min 10
28 105 Per Weddegjerde 15/3 00:06 15/3 07:03 6h 57min 11
29 109 Trond Hansen 14/3 23:51 15/3 07:47 7h 56min 7
30 134 Jon Olav Borgebund 15/3 00:40 15/3 08:43 8h 03min 10
31 111 Mikael Jutila 15/3 00:37 15/3 09:02 8h 25min 11
32 97 Bernt Walseth 15/3 08:21 15/3 11:15 2h 54min 9
33 127 Miquel-Angel Martinez 15/3 05:37 15/3 12:31 6h 54min 9
34 103 Jan Vidar Dahle 15/3 10:59 15/3 18:03 7h 04min 8
35 117 Magnus Gorter Voie 15/3 15:22 15/3 22:56 7h 34min 8

Sjekkpunkt

1 Jotka 50 km
2 Skoganvarre 58 km
3 Levajok 1 78 km
4 Tana 117 km
5 Neiden 1 94 km
6 Kirkenes 75 km
7 Neiden 2 125 km
8 Varangerbotn 82 km
9 Sirbma 74 km
10 Levajok 2 73 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 50 km