Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
25. januar 20:47
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
133. Yngve Fagerli Skien Sluttplassering: 23

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 48min 9/3 16:54 9/3 16:54 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 27min 9/3 21:21 10/3 02:38 5h 17min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 27min 10/3 09:05 10/3 14:02 4h 57min 14 / 14
4 Tana 8h 51min 10/3 22:53 11/3 04:15 5h 22min 14 / 14
5 Neiden 1 7h 07min 11/3 11:22 12/3 03:25 16h 03min 14 / 13
6 Kirkenes 5h 52min 12/3 09:17 12/3 12:53 3h 36min 13 / 12
7 Neiden 2 12h 11min 13/3 01:04 13/3 10:15 9h 11min 12 / 10
8 Varangerbotn 6h 36min 13/3 16:51 14/3 04:35 11h 44min 10 / 10
9 Sirbma 6h 00min 14/3 10:35 14/3 15:37 5h 02min 10 / 10
10 Levajok 2 5h 54min 14/3 21:31 15/3 06:16 8h 45min 10 / 10
11 Karasjok 6h 14min 15/3 12:30 15/3 20:42 8h 12min 10 / 8
12 Jotka 8h 07min 16/3 04:49 16/3 04:49 0 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:06 9/3 16:54 3h 48min 14 53 / 46
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:54 9/3 21:21 4h 27min 14 46 / 33
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 02:38 10/3 09:05 6h 27min 14 47 / 44
4 Levajok 1 - Tana 10/3 14:02 10/3 22:53 8h 51min 14 34 / 32
5 Tana - Neiden 1 11/3 04:15 11/3 11:22 7h 07min 14 19 / 19
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 03:25 12/3 09:17 5h 52min 13 21 / 23
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 12:53 13/3 01:04 12h 11min 12 18 / 25
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 10:15 13/3 16:51 6h 36min 10 32 / 30
9 Varangerbotn - Sirbma 14/3 04:35 14/3 10:35 6h 00min 10 35 / 30
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 15:37 14/3 21:31 5h 54min 10 26 / 24
11 Levajok 2 - Karasjok 15/3 06:16 15/3 12:30 6h 14min 10 27 / 21
12 Karasjok - Jotka 15/3 20:42 16/3 04:49 8h 07min 8 22 / 22
13 Jotka - Alta 16/3 04:49 16/3 09:20 4h 31min 8 22 / 23