Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
26. januar 21:52
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
117. Magnus Gorter Voie Pasvik Sluttplassering: 34

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 59min 9/3 16:49 9/3 16:49 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 24min 9/3 21:13 10/3 03:16 6h 03min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 36min 10/3 09:52 10/3 17:50 7h 58min 14 / 14
4 Tana 8h 57min 11/3 02:47 11/3 08:45 5h 58min 14 / 13
5 Neiden 1 8h 04min 11/3 16:49 12/3 09:08 16h 19min 13 / 13
6 Kirkenes 5h 52min 12/3 15:00 12/3 21:08 6h 08min 13 / 11
7 Neiden 2 10h 38min 13/3 07:46 13/3 17:20 9h 34min 11 / 9
8 Varangerbotn 8h 05min 14/3 01:25 14/3 15:00 13h 35min 9 / 8
9 Sirbma 7h 33min 14/3 22:33 15/3 08:05 9h 32min 8 / 8
10 Levajok 2 7h 17min 15/3 15:22 15/3 22:56 7h 34min 8 / 8
11 Karasjok 8h 20min 16/3 07:16 16/3 15:38 8h 22min 8 / 8
12 Jotka 8h 52min 17/3 00:30 17/3 00:33 3min 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:50 9/3 16:49 3h 59min 14 37 / 41
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:49 9/3 21:13 4h 24min 14 41 / 29
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 03:16 10/3 09:52 6h 36min 14 51 / 50
4 Levajok 1 - Tana 10/3 17:50 11/3 02:47 8h 57min 14 51 / 51
5 Tana - Neiden 1 11/3 08:45 11/3 16:49 8h 04min 13 42 / 41
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 09:08 12/3 15:00 5h 52min 13 46 / 44
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 21:08 13/3 07:46 10h 38min 11 45 / 42
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 17:20 14/3 01:25 8h 05min 9 40 / 40
9 Varangerbotn - Sirbma 14/3 15:00 14/3 22:33 7h 33min 8 39 / 38
10 Sirbma - Levajok 2 15/3 08:05 15/3 15:22 7h 17min 8 37 / 35
11 Levajok 2 - Karasjok 15/3 22:56 16/3 07:16 8h 20min 8 35 / 34
12 Karasjok - Jotka 16/3 15:38 17/3 00:30 8h 52min 8 34 / 34
13 Jotka - Alta 17/3 00:33 17/3 06:12 5h 39min 8 34 / 34