Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
26. januar 22:11
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
82. Inger-Marie Haaland Fagerheim, Hardangervidda Sluttplassering: 3

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 50min 9/3 16:05 9/3 16:05 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 14min 9/3 20:19 9/3 23:56 3h 37min 14 / 14
3 Levajok 1 5h 51min 10/3 05:47 10/3 10:45 4h 58min 14 / 14
4 Tana 9h 06min 10/3 19:51 11/3 00:47 4h 56min 14 / 13
5 Neiden 1 6h 51min 11/3 07:38 12/3 00:32 16h 54min 13 / 13
6 Kirkenes 5h 21min 12/3 05:53 12/3 11:09 5h 16min 13 / 13
7 Neiden 2 9h 50min 12/3 20:59 13/3 02:11 5h 12min 13 / 10
8 Varangerbotn 6h 05min 13/3 08:16 13/3 08:21 5min 10 / 10
9 Sirbma 7h 02min 13/3 15:23 13/3 20:25 5h 02min 10 / 9
10 Levajok 2 7h 21min 14/3 03:46 14/3 05:36 1h 50min 9 / 8
11 Karasjok 7h 30min 14/3 13:06 14/3 21:06 8h 00min 8 / 8
12 Jotka 9h 10min 15/3 06:16 15/3 06:17 1min 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:15 9/3 16:05 3h 50min 14 2 / 3
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:05 9/3 20:19 4h 14min 14 3 / 4
3 Skoganvarre - Levajok 1 9/3 23:56 10/3 05:47 5h 51min 14 9 / 7
4 Levajok 1 - Tana 10/3 10:45 10/3 19:51 9h 06min 14 8 / 5
5 Tana - Neiden 1 11/3 00:47 11/3 07:38 6h 51min 13 4 / 1
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 00:32 12/3 05:53 5h 21min 13 10 / 10
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 11:09 12/3 20:59 9h 50min 13 8 / 2
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 02:11 13/3 08:16 6h 05min 10 4 / 1
9 Varangerbotn - Sirbma 13/3 08:21 13/3 15:23 7h 02min 10 1 / 1
10 Sirbma - Levajok 2 13/3 20:25 14/3 03:46 7h 21min 9 1 / 1
11 Levajok 2 - Karasjok 14/3 05:36 14/3 13:06 7h 30min 8 2 / 2
12 Karasjok - Jotka 14/3 21:06 15/3 06:16 9h 10min 8 2 / 3
13 Jotka - Alta 15/3 06:17 15/3 12:04 5h 47min 8 2 / 3