Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
25. januar 21:36
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
97. Bernt Walseth Alta Sluttplassering: 28

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 56min 9/3 16:26 9/3 16:26 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 29min 9/3 20:55 10/3 02:26 5h 31min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 38min 10/3 09:04 10/3 16:50 7h 46min 14 / 12
4 Tana 8h 55min 11/3 01:45 11/3 12:13 10h 28min 12 / 11
5 Neiden 1 7h 00min 11/3 19:13 12/3 12:04 16h 51min 11 / 11
6 Kirkenes 5h 48min 12/3 17:52 12/3 23:23 5h 31min 11 / 10
7 Neiden 2 9h 51min 13/3 09:14 13/3 18:34 9h 20min 10 / 9
8 Varangerbotn 6h 30min 14/3 01:04 14/3 09:25 8h 21min 9 / 9
9 Sirbma 5h 56min 14/3 15:21 15/3 02:12 10h 51min 9 / 9
10 Levajok 2 6h 09min 15/3 08:21 15/3 11:15 2h 54min 9 / 9
11 Karasjok 6h 29min 15/3 17:44 16/3 01:57 8h 13min 9 / 8
12 Jotka 7h 23min 16/3 09:20 16/3 09:20 0 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:30 9/3 16:26 3h 56min 14 17 / 13
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:26 9/3 20:55 4h 29min 14 13 / 15
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 02:26 10/3 09:04 6h 38min 14 45 / 43
4 Levajok 1 - Tana 10/3 16:50 11/3 01:45 8h 55min 12 50 / 46
5 Tana - Neiden 1 11/3 12:13 11/3 19:13 7h 00min 11 44 / 44
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 12:04 12/3 17:52 5h 48min 11 48 / 48
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 23:23 13/3 09:14 9h 51min 10 48 / 45
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 18:34 14/3 01:04 6h 30min 9 42 / 39
9 Varangerbotn - Sirbma 14/3 09:25 14/3 15:21 5h 56min 9 38 / 35
10 Sirbma - Levajok 2 15/3 02:12 15/3 08:21 6h 09min 9 35 / 33
11 Levajok 2 - Karasjok 15/3 11:15 15/3 17:44 6h 29min 9 32 / 31
12 Karasjok - Jotka 16/3 01:57 16/3 09:20 7h 23min 8 30 / 29
13 Jotka - Alta 16/3 09:20 16/3 13:30 4h 10min 8 28 / 28