Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
19. januar 09:43
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
131. Harald Tunheim Alta Sluttplassering: 10

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 46min 9/3 16:50 9/3 16:50 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 14min 9/3 21:04 9/3 23:40 2h 36min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 16min 10/3 05:56 10/3 10:59 5h 03min 14 / 13
4 Tana 9h 45min 10/3 20:44 11/3 00:18 3h 34min 13 / 11
5 Neiden 1 8h 09min 11/3 08:27 11/3 11:27 3h 00min 11 / 10
6 Kirkenes 7h 58min 11/3 19:25 12/3 11:30 16h 05min 10 / 8
7 Neiden 2 11h 20min 12/3 22:50 13/3 04:54 6h 04min 8 / 7
8 Varangerbotn 6h 45min 13/3 11:39 13/3 15:38 3h 59min 7 / 7
9 Sirbma 6h 51min 13/3 22:29 14/3 04:49 6h 20min 7 / 7
10 Levajok 2 6h 48min 14/3 11:37 14/3 12:16 39min 7 / 7
11 Karasjok 7h 50min 14/3 20:06 15/3 04:06 8h 00min 7 / 7
12 Jotka 8h 25min 15/3 12:31 15/3 12:31 0 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:04 9/3 16:50 3h 46min 14 51 / 42
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:50 9/3 21:04 4h 14min 14 42 / 23
3 Skoganvarre - Levajok 1 9/3 23:40 10/3 05:56 6h 16min 14 6 / 8
4 Levajok 1 - Tana 10/3 10:59 10/3 20:44 9h 45min 13 11 / 12
5 Tana - Neiden 1 11/3 00:18 11/3 08:27 8h 09min 11 1 / 5
6 Neiden 1 - Kirkenes 11/3 11:27 11/3 19:25 7h 58min 10 3 / 3
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 11:30 12/3 22:50 11h 20min 8 10 / 13
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 04:54 13/3 11:39 6h 45min 7 12 / 11
9 Varangerbotn - Sirbma 13/3 15:38 13/3 22:29 6h 51min 7 11 / 10
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 04:49 14/3 11:37 6h 48min 7 11 / 11
11 Levajok 2 - Karasjok 14/3 12:16 14/3 20:06 7h 50min 7 9 / 9
12 Karasjok - Jotka 15/3 04:06 15/3 12:31 8h 25min 7 9 / 9
13 Jotka - Alta 15/3 12:31 15/3 17:13 4h 42min 7 9 / 10