Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
26. januar 23:08
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
120. Ronny Frydenlund Brumunddal Sluttplassering: 4

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 48min 9/3 16:41 9/3 16:41 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 18min 9/3 20:59 10/3 00:16 3h 17min 14 / 13
3 Levajok 1 6h 01min 10/3 06:17 10/3 10:56 4h 39min 13 / 13
4 Tana 9h 28min 10/3 20:24 11/3 01:32 5h 08min 13 / 12
5 Neiden 1 7h 33min 11/3 09:05 12/3 01:21 16h 16min 12 / 12
6 Kirkenes 5h 53min 12/3 07:14 12/3 11:44 4h 30min 12 / 10
7 Neiden 2 10h 39min 12/3 22:23 13/3 02:14 3h 51min 10 / 10
8 Varangerbotn 6h 18min 13/3 08:32 13/3 08:36 4min 10 / 9
9 Sirbma 8h 00min 13/3 16:36 14/3 00:36 8h 00min 9 / 9
10 Levajok 2 7h 35min 14/3 08:11 14/3 08:29 18min 9 / 7
11 Karasjok 7h 52min 14/3 16:21 15/3 00:26 8h 05min 7 / 7
12 Jotka 7h 27min 15/3 07:53 15/3 07:53 0 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:53 9/3 16:41 3h 48min 14 40 / 33
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:41 9/3 20:59 4h 18min 14 33 / 17
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 00:16 10/3 06:17 6h 01min 13 15 / 14
4 Levajok 1 - Tana 10/3 10:56 10/3 20:24 9h 28min 13 10 / 8
5 Tana - Neiden 1 11/3 01:32 11/3 09:05 7h 33min 12 9 / 8
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 01:21 12/3 07:14 5h 53min 12 14 / 14
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 11:44 12/3 22:23 10h 39min 10 11 / 10
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 02:14 13/3 08:32 6h 18min 10 5 / 3
9 Varangerbotn - Sirbma 13/3 08:36 13/3 16:36 8h 00min 9 2 / 2
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 00:36 14/3 08:11 7h 35min 9 7 / 7
11 Levajok 2 - Karasjok 14/3 08:29 14/3 16:21 7h 52min 7 6 / 6
12 Karasjok - Jotka 15/3 00:26 15/3 07:53 7h 27min 7 6 / 4
13 Jotka - Alta 15/3 07:53 15/3 12:13 4h 20min 7 4 / 4