Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
25. januar 22:18
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
115. Sigrid Ekran Lomsjødalen Sluttplassering: 5

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 45min 9/3 16:33 9/3 16:33 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 09min 9/3 20:42 10/3 00:36 3h 54min 14 / 14
3 Levajok 1 5h 34min 10/3 06:10 10/3 09:20 3h 10min 14 / 14
4 Tana 9h 56min 10/3 19:16 11/3 00:28 5h 12min 14 / 13
5 Neiden 1 7h 51min 11/3 08:19 12/3 00:40 16h 21min 13 / 11
6 Kirkenes 5h 47min 12/3 06:27 12/3 10:35 4h 08min 11 / 11
7 Neiden 2 12h 04min 12/3 22:39 13/3 06:46 8h 07min 11 / 8
8 Varangerbotn 5h 51min 13/3 12:37 13/3 15:34 2h 57min 8 / 8
9 Sirbma 6h 07min 13/3 21:41 14/3 00:50 3h 09min 8 / 8
10 Levajok 2 6h 39min 14/3 07:29 14/3 09:38 2h 09min 8 / 8
11 Karasjok 6h 41min 14/3 16:19 15/3 00:19 8h 00min 8 / 7
12 Jotka 7h 34min 15/3 07:53 15/3 07:53 0 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:48 9/3 16:33 3h 45min 14 35 / 21
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:33 9/3 20:42 4h 09min 14 21 / 11
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 00:36 10/3 06:10 5h 34min 14 18 / 12
4 Levajok 1 - Tana 10/3 09:20 10/3 19:16 9h 56min 14 2 / 2
5 Tana - Neiden 1 11/3 00:28 11/3 08:19 7h 51min 13 2 / 4
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 00:40 12/3 06:27 5h 47min 11 12 / 12
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 10:35 12/3 22:39 12h 04min 11 3 / 12
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 06:46 13/3 12:37 5h 51min 8 19 / 13
9 Varangerbotn - Sirbma 13/3 15:34 13/3 21:41 6h 07min 8 10 / 9
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 00:50 14/3 07:29 6h 39min 8 8 / 6
11 Levajok 2 - Karasjok 14/3 09:38 14/3 16:19 6h 41min 8 8 / 5
12 Karasjok - Jotka 15/3 00:19 15/3 07:53 7h 34min 7 5 / 4
13 Jotka - Alta 15/3 07:53 15/3 12:20 4h 27min 7 4 / 5