Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
26. januar 22:29
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
111. Mikael Jutila Pedersöre Sluttplassering: 30

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 50min 9/3 16:34 9/3 16:34 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 58min 9/3 21:32 10/3 02:55 5h 23min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 23min 10/3 09:18 10/3 16:08 6h 50min 14 / 13
4 Tana 9h 42min 11/3 01:50 11/3 04:37 2h 47min 13 / 13
5 Neiden 1 8h 24min 11/3 13:01 12/3 05:34 16h 33min 13 / 12
6 Kirkenes 6h 07min 12/3 11:41 12/3 15:10 3h 29min 12 / 12
7 Neiden 2 11h 05min 13/3 02:15 13/3 11:18 9h 03min 12 / 12
8 Varangerbotn 7h 21min 13/3 18:39 14/3 02:25 7h 46min 12 / 11
9 Sirbma 7h 41min 14/3 10:06 14/3 16:30 6h 24min 11 / 11
10 Levajok 2 8h 07min 15/3 00:37 15/3 09:02 8h 25min 11 / 11
11 Karasjok 7h 43min 15/3 16:45 16/3 02:09 9h 24min 11 / 8
12 Jotka 8h 36min 16/3 10:45 16/3 10:45 0 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:44 9/3 16:34 3h 50min 14 31 / 23
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:34 9/3 21:32 4h 58min 14 23 / 39
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 02:55 10/3 09:18 6h 23min 14 50 / 46
4 Levajok 1 - Tana 10/3 16:08 11/3 01:50 9h 42min 13 48 / 47
5 Tana - Neiden 1 11/3 04:37 11/3 13:01 8h 24min 13 24 / 30
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 05:34 12/3 11:41 6h 07min 12 35 / 36
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 15:10 13/3 02:15 11h 05min 12 32 / 33
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 11:18 13/3 18:39 7h 21min 12 33 / 32
9 Varangerbotn - Sirbma 14/3 02:25 14/3 10:06 7h 41min 11 29 / 28
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 16:30 15/3 00:37 8h 07min 11 29 / 30
11 Levajok 2 - Karasjok 15/3 09:02 15/3 16:45 7h 43min 11 31 / 29
12 Karasjok - Jotka 16/3 02:09 16/3 10:45 8h 36min 8 31 / 30
13 Jotka - Alta 16/3 10:45 16/3 15:36 4h 51min 8 30 / 30