Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
25. januar 21:10
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
106. Dag Torulf Olsen Hammerfest Sluttplassering: 11

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 04min 9/3 16:43 9/3 16:43 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 46min 9/3 21:29 10/3 00:47 3h 18min 14 / 13
3 Levajok 1 6h 37min 10/3 07:24 10/3 12:38 5h 14min 13 / 13
4 Tana 10h 00min 10/3 22:38 11/3 04:18 5h 40min 13 / 13
5 Neiden 1 7h 41min 11/3 11:59 12/3 04:29 16h 30min 13 / 13
6 Kirkenes 5h 51min 12/3 10:20 12/3 13:12 2h 52min 13 / 12
7 Neiden 2 12h 05min 13/3 01:17 13/3 07:29 6h 12min 12 / 12
8 Varangerbotn 6h 31min 13/3 14:00 13/3 20:01 6h 01min 12 / 11
9 Sirbma 6h 55min 14/3 02:56 14/3 08:03 5h 07min 11 / 11
10 Levajok 2 6h 35min 14/3 14:38 14/3 14:51 13min 11 / 11
11 Karasjok 7h 06min 14/3 21:57 15/3 05:57 8h 00min 11 / 9
12 Jotka 7h 01min 15/3 12:58 15/3 12:58 0 9 / 9

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:39 9/3 16:43 4h 04min 14 26 / 36
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:43 9/3 21:29 4h 46min 14 36 / 37
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 00:47 10/3 07:24 6h 37min 13 20 / 24
4 Levajok 1 - Tana 10/3 12:38 10/3 22:38 10h 00min 13 21 / 27
5 Tana - Neiden 1 11/3 04:18 11/3 11:59 7h 41min 13 20 / 24
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 04:29 12/3 10:20 5h 51min 13 29 / 31
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 13:12 13/3 01:17 12h 05min 12 19 / 26
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 07:29 13/3 14:00 6h 31min 12 22 / 21
9 Varangerbotn - Sirbma 13/3 20:01 14/3 02:56 6h 55min 11 21 / 20
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 08:03 14/3 14:38 6h 35min 11 15 / 15
11 Levajok 2 - Karasjok 14/3 14:51 14/3 21:57 7h 06min 11 11 / 11
12 Karasjok - Jotka 15/3 05:57 15/3 12:58 7h 01min 9 11 / 10
13 Jotka - Alta 15/3 12:58 15/3 17:22 4h 24min 9 10 / 11