Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
26. januar 22:42
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
110. May Conny Johansen Alta Sluttplassering: 12

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 56min 9/3 16:39 9/3 16:39 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 30min 9/3 21:09 10/3 01:21 4h 12min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 12min 10/3 07:33 10/3 13:48 6h 15min 14 / 14
4 Tana 8h 52min 10/3 22:40 11/3 04:35 5h 55min 14 / 13
5 Neiden 1 7h 22min 11/3 11:57 12/3 04:23 16h 26min 13 / 13
6 Kirkenes 5h 33min 12/3 09:56 12/3 14:40 4h 44min 13 / 12
7 Neiden 2 10h 06min 13/3 00:46 13/3 06:28 5h 42min 12 / 10
8 Varangerbotn 6h 16min 13/3 12:44 13/3 16:33 3h 49min 10 / 10
9 Sirbma 6h 50min 13/3 23:23 14/3 07:24 8h 01min 10 / 10
10 Levajok 2 6h 18min 14/3 13:42 14/3 15:33 1h 51min 10 / 10
11 Karasjok 7h 49min 14/3 23:22 15/3 07:24 8h 02min 10 / 9
12 Jotka 7h 46min 15/3 15:10 15/3 15:10 0 9 / 9

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:43 9/3 16:39 3h 56min 14 30 / 30
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:39 9/3 21:09 4h 30min 14 30 / 28
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 01:21 10/3 07:33 6h 12min 14 33 / 27
4 Levajok 1 - Tana 10/3 13:48 10/3 22:40 8h 52min 14 32 / 28
5 Tana - Neiden 1 11/3 04:35 11/3 11:57 7h 22min 13 23 / 23
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 04:23 12/3 09:56 5h 33min 13 27 / 28
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 14:40 13/3 00:46 10h 06min 12 26 / 20
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 06:28 13/3 12:44 6h 16min 10 16 / 15
9 Varangerbotn - Sirbma 13/3 16:33 13/3 23:23 6h 50min 10 15 / 13
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 07:24 14/3 13:42 6h 18min 10 14 / 14
11 Levajok 2 - Karasjok 14/3 15:33 14/3 23:22 7h 49min 10 13 / 13
12 Karasjok - Jotka 15/3 07:24 15/3 15:10 7h 46min 9 12 / 12
13 Jotka - Alta 15/3 15:10 15/3 19:48 4h 38min 9 12 / 12