Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
19. januar 10:21
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
108. Marianne Skjøthaug Drøbak Sluttplassering: 18

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 49min 9/3 16:30 9/3 16:30 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 19min 9/3 20:49 10/3 01:22 4h 33min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 31min 10/3 07:53 10/3 14:01 6h 08min 14 / 14
4 Tana 8h 45min 10/3 22:46 11/3 04:19 5h 33min 14 / 13
5 Neiden 1 7h 36min 11/3 11:55 12/3 04:23 16h 28min 13 / 13
6 Kirkenes 5h 19min 12/3 09:42 12/3 14:46 5h 04min 13 / 12
7 Neiden 2 10h 16min 13/3 01:02 13/3 06:38 5h 36min 12 / 10
8 Varangerbotn 6h 41min 13/3 13:19 13/3 18:53 5h 34min 10 / 9
9 Sirbma 6h 47min 14/3 01:40 14/3 09:37 7h 57min 9 / 8
10 Levajok 2 6h 28min 14/3 16:05 14/3 21:55 5h 50min 8 / 7
11 Karasjok 7h 28min 15/3 05:23 15/3 13:23 8h 00min 7 / 7
12 Jotka 8h 22min 15/3 21:45 15/3 21:45 0 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:41 9/3 16:30 3h 49min 14 28 / 20
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:30 9/3 20:49 4h 19min 14 20 / 12
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 01:22 10/3 07:53 6h 31min 14 34 / 31
4 Levajok 1 - Tana 10/3 14:01 10/3 22:46 8h 45min 14 33 / 30
5 Tana - Neiden 1 11/3 04:19 11/3 11:55 7h 36min 13 21 / 22
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 04:23 12/3 09:42 5h 19min 13 27 / 26
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 14:46 13/3 01:02 10h 16min 12 29 / 23
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 06:38 13/3 13:19 6h 41min 10 17 / 18
9 Varangerbotn - Sirbma 13/3 18:53 14/3 01:40 6h 47min 9 19 / 18
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 09:37 14/3 16:05 6h 28min 8 19 / 19
11 Levajok 2 - Karasjok 14/3 21:55 15/3 05:23 7h 28min 7 20 / 18
12 Karasjok - Jotka 15/3 13:23 15/3 21:45 8h 22min 7 18 / 18
13 Jotka - Alta 15/3 21:45 16/3 02:41 4h 56min 7 17 / 18