Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
26. januar 22:14
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
103. Jan Vidar Dahle Pasvik Sluttplassering: 33

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 01min 9/3 16:37 9/3 16:37 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 29min 9/3 21:06 10/3 01:37 4h 31min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 21min 10/3 07:58 10/3 12:53 4h 55min 14 / 13
4 Tana 9h 12min 10/3 22:05 11/3 03:04 4h 59min 13 / 13
5 Neiden 1 7h 19min 11/3 10:23 12/3 03:00 16h 37min 13 / 12
6 Kirkenes 5h 44min 12/3 08:44 12/3 13:41 4h 57min 12 / 10
7 Neiden 2 12h 10min 13/3 01:51 13/3 16:26 14h 35min 10 / 8
8 Varangerbotn 6h 42min 13/3 23:08 14/3 15:23 16h 15min 8 / 8
9 Sirbma 6h 17min 14/3 21:40 15/3 04:45 7h 05min 8 / 8
10 Levajok 2 6h 14min 15/3 10:59 15/3 18:03 7h 04min 8 / 8
11 Karasjok 6h 37min 16/3 00:40 16/3 08:43 8h 03min 8 / 8
12 Jotka 7h 50min 16/3 16:33 16/3 16:35 2min 8 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:36 9/3 16:37 4h 01min 14 23 / 29
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:37 9/3 21:06 4h 29min 14 29 / 25
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 01:37 10/3 07:58 6h 21min 14 37 / 32
4 Levajok 1 - Tana 10/3 12:53 10/3 22:05 9h 12min 13 24 / 21
5 Tana - Neiden 1 11/3 03:04 11/3 10:23 7h 19min 13 15 / 13
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 03:00 12/3 08:44 5h 44min 12 19 / 18
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 13:41 13/3 01:51 12h 10min 10 21 / 30
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 16:26 13/3 23:08 6h 42min 8 39 / 38
9 Varangerbotn - Sirbma 14/3 15:23 14/3 21:40 6h 17min 8 40 / 37
10 Sirbma - Levajok 2 15/3 04:45 15/3 10:59 6h 14min 8 36 / 34
11 Levajok 2 - Karasjok 15/3 18:03 16/3 00:40 6h 37min 8 34 / 33
12 Karasjok - Jotka 16/3 08:43 16/3 16:33 7h 50min 8 33 / 33
13 Jotka - Alta 16/3 16:35 16/3 21:05 4h 30min 7 33 / 33