Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
25. januar 20:16
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
104. Steinar Kristensen Alta Sluttplassering: 16

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 52min 9/3 16:29 9/3 16:29 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 29min 9/3 20:58 9/3 23:50 2h 52min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 09min 10/3 05:59 10/3 11:17 5h 18min 14 / 14
4 Tana 10h 03min 10/3 21:20 11/3 04:47 7h 27min 14 / 10
5 Neiden 1 7h 40min 11/3 12:27 12/3 05:01 16h 34min 10 / 10
6 Kirkenes 5h 45min 12/3 10:46 12/3 15:11 4h 25min 10 / 8
7 Neiden 2 10h 55min 13/3 02:06 13/3 06:18 4h 12min 8 / 7
8 Varangerbotn 6h 45min 13/3 13:03 13/3 19:34 6h 31min 7 / 6
9 Sirbma 6h 56min 14/3 02:30 14/3 08:40 6h 10min 6 / 6
10 Levajok 2 6h 26min 14/3 15:06 14/3 17:54 2h 48min 6 / 6
11 Karasjok 7h 58min 15/3 01:52 15/3 09:53 8h 01min 6 / 6
12 Jotka 8h 52min 15/3 18:45 15/3 18:49 4min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:37 9/3 16:29 3h 52min 14 24 / 16
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:29 9/3 20:58 4h 29min 14 16 / 16
3 Skoganvarre - Levajok 1 9/3 23:50 10/3 05:59 6h 09min 14 8 / 9
4 Levajok 1 - Tana 10/3 11:17 10/3 21:20 10h 03min 14 13 / 13
5 Tana - Neiden 1 11/3 04:47 11/3 12:27 7h 40min 10 27 / 29
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 05:01 12/3 10:46 5h 45min 10 31 / 34
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 15:11 13/3 02:06 10h 55min 8 33 / 32
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 06:18 13/3 13:03 6h 45min 7 15 / 17
9 Varangerbotn - Sirbma 13/3 19:34 14/3 02:30 6h 56min 6 20 / 19
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 08:40 14/3 15:06 6h 26min 6 17 / 16
11 Levajok 2 - Karasjok 14/3 17:54 15/3 01:52 7h 58min 6 17 / 16
12 Karasjok - Jotka 15/3 09:53 15/3 18:45 8h 52min 6 15 / 15
13 Jotka - Alta 15/3 18:49 16/3 02:05 7h 16min 6 15 / 16