Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
19. januar 10:15
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
91. Lars Monsen Østfold Sluttplassering: 14

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 50min 9/3 16:14 9/3 16:14 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 20min 9/3 20:34 9/3 23:32 2h 58min 14 / 14
3 Levajok 1 5h 55min 10/3 05:27 10/3 10:30 5h 03min 14 / 14
4 Tana 9h 11min 10/3 19:41 11/3 00:30 4h 49min 14 / 13
5 Neiden 1 7h 31min 11/3 08:01 11/3 10:37 2h 36min 13 / 12
6 Kirkenes 7h 28min 11/3 18:05 12/3 10:50 16h 45min 12 / 11
7 Neiden 2 11h 09min 12/3 21:59 13/3 03:18 5h 19min 11 / 11
8 Varangerbotn 7h 39min 13/3 10:57 13/3 15:48 4h 51min 11 / 10
9 Sirbma 7h 42min 13/3 23:30 14/3 08:34 9h 04min 10 / 8
10 Levajok 2 7h 10min 14/3 15:44 14/3 16:08 24min 8 / 7
11 Karasjok 8h 03min 15/3 00:11 15/3 08:14 8h 03min 7 / 7
12 Jotka 9h 12min 15/3 17:26 15/3 17:26 0 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:24 9/3 16:14 3h 50min 14 11 / 7
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:14 9/3 20:34 4h 20min 14 7 / 7
3 Skoganvarre - Levajok 1 9/3 23:32 10/3 05:27 5h 55min 14 3 / 3
4 Levajok 1 - Tana 10/3 10:30 10/3 19:41 9h 11min 14 4 / 3
5 Tana - Neiden 1 11/3 00:30 11/3 08:01 7h 31min 13 3 / 2
6 Neiden 1 - Kirkenes 11/3 10:37 11/3 18:05 7h 28min 12 2 / 2
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 10:50 12/3 21:59 11h 09min 11 4 / 7
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 03:18 13/3 10:57 7h 39min 11 9 / 10
9 Varangerbotn - Sirbma 13/3 15:48 13/3 23:30 7h 42min 10 12 / 14
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 08:34 14/3 15:44 7h 10min 8 16 / 18
11 Levajok 2 - Karasjok 14/3 16:08 15/3 00:11 8h 03min 7 15 / 14
12 Karasjok - Jotka 15/3 08:14 15/3 17:26 9h 12min 7 14 / 14
13 Jotka - Alta 15/3 17:26 15/3 22:20 4h 54min 7 14 / 14