Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
25. januar 21:45
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
128. Thomas Wærner Synnfjell, Torpa Sluttplassering: 1

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 47min 9/3 16:48 9/3 16:48 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 11min 9/3 20:59 10/3 00:01 3h 02min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 08min 10/3 06:09 10/3 10:40 4h 31min 14 / 14
4 Tana 9h 45min 10/3 20:25 11/3 12:33 16h 08min 14 / 13
5 Neiden 1 6h 02min 11/3 18:35 11/3 21:29 2h 54min 13 / 13
6 Kirkenes 6h 20min 12/3 03:49 12/3 10:56 7h 07min 13 / 12
7 Neiden 2 10h 42min 12/3 21:38 13/3 02:51 5h 13min 12 / 12
8 Varangerbotn 6h 33min 13/3 09:24 13/3 12:12 2h 48min 12 / 11
9 Sirbma 6h 28min 13/3 18:40 13/3 23:11 4h 31min 11 / 11
10 Levajok 2 6h 57min 14/3 06:08 14/3 06:09 1min 11 / 11
11 Karasjok 6h 43min 14/3 12:52 14/3 20:52 8h 00min 11 / 10
12 Jotka 7h 53min 15/3 04:45 15/3 04:46 1min 10 / 9

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:01 9/3 16:48 3h 47min 14 48 / 40
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:48 9/3 20:59 4h 11min 14 40 / 17
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 00:01 10/3 06:09 6h 08min 14 10 / 11
4 Levajok 1 - Tana 10/3 10:40 10/3 20:25 9h 45min 14 6 / 9
5 Tana - Neiden 1 11/3 12:33 11/3 18:35 6h 02min 13 45 / 43
6 Neiden 1 - Kirkenes 11/3 21:29 12/3 03:49 6h 20min 13 7 / 8
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 10:56 12/3 21:38 10h 42min 12 6 / 5
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 02:51 13/3 09:24 6h 33min 12 8 / 6
9 Varangerbotn - Sirbma 13/3 12:12 13/3 18:40 6h 28min 11 6 / 5
10 Sirbma - Levajok 2 13/3 23:11 14/3 06:08 6h 57min 11 3 / 3
11 Levajok 2 - Karasjok 14/3 06:09 14/3 12:52 6h 43min 11 3 / 1
12 Karasjok - Jotka 14/3 20:52 15/3 04:45 7h 53min 10 1 / 1
13 Jotka - Alta 15/3 04:46 15/3 09:04 4h 18min 9 1 / 1