Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
25. januar 20:21
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
121. Bernd Helmich Alta Sluttplassering: 21

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 48min 9/3 16:42 9/3 16:42 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 10min 9/3 20:52 10/3 00:55 4h 03min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 11min 10/3 07:06 10/3 13:20 6h 14min 14 / 14
4 Tana 8h 58min 10/3 22:18 11/3 04:57 6h 39min 14 / 12
5 Neiden 1 7h 29min 11/3 12:26 12/3 05:02 16h 36min 12 / 12
6 Kirkenes 5h 36min 12/3 10:38 12/3 14:45 4h 07min 12 / 10
7 Neiden 2 11h 01min 13/3 01:46 13/3 08:41 6h 55min 10 / 8
8 Varangerbotn 7h 48min 13/3 16:29 14/3 05:40 13h 11min 8 / 8
9 Sirbma 5h 50min 14/3 11:30 14/3 15:45 4h 15min 8 / 8
10 Levajok 2 6h 40min 14/3 22:25 15/3 05:50 7h 25min 8 / 7
11 Karasjok 6h 59min 15/3 12:49 15/3 20:49 8h 00min 7 / 7
12 Jotka 6h 50min 16/3 03:39 16/3 03:39 0 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:54 9/3 16:42 3h 48min 14 41 / 35
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:42 9/3 20:52 4h 10min 14 35 / 14
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 00:55 10/3 07:06 6h 11min 14 24 / 21
4 Levajok 1 - Tana 10/3 13:20 10/3 22:18 8h 58min 14 29 / 24
5 Tana - Neiden 1 11/3 04:57 11/3 12:26 7h 29min 12 28 / 28
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 05:02 12/3 10:38 5h 36min 12 32 / 33
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 14:45 13/3 01:46 11h 01min 10 28 / 29
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 08:41 13/3 16:29 7h 48min 8 28 / 28
9 Varangerbotn - Sirbma 14/3 05:40 14/3 11:30 5h 50min 8 36 / 34
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 15:45 14/3 22:25 6h 40min 8 27 / 25
11 Levajok 2 - Karasjok 15/3 05:50 15/3 12:49 6h 59min 7 25 / 24
12 Karasjok - Jotka 15/3 20:49 16/3 03:39 6h 50min 7 24 / 21
13 Jotka - Alta 16/3 03:39 16/3 09:09 5h 30min 7 21 / 21