Finnmarksløpet

Webshop

Dag Torulf og Bjørnar ute fra Suossajavre

Skrevet av: Bente Hagen
Dato: 10.03.2003 11:06

Da er Dag Torulf Olsen og Bjørnar Hansen Østigård ute fra Suossajavre med to minutters mellomrom. Det ligger nå han til en spennende sluttspurt inn til Alta.

Dag Torulf virket rolig før start. Vi rakk også å veksle noen ord med Bjørnar. Han forteller at han er veldig fornøyd med hundene sine. De går bra og spiser og drikker bra. Han virker kvikk og tent og innrømmer at han er utålmodig og gira nå. Nå skal han ikke stresse eller kjøre for hardt, men fortsette i sin egen fart til Joatka. Etter Joatka planlegger han å sette inn støtet. Han er veldig fornøyd med at alle hundene fortsatt er med i spannet. - Du vet, et hundespann blir aldri sterkere enn den svakeste hunden, så det er ekstra tilfredsstillende at alle fungerer så bra, sier han.

Det var en spent heiagjeng som fulgte de to da de dro ut med kun to minutters mellomrom. Dag Torulf først med fint driv i spannet. Men vi kunne ane at Bjørnar hadde en raskere fart i det han dro ut. De som fulgte med fra sidelinjen ventet "kompiskjøring" til Joatka og at det deretter ville bli en spennende triller inn til Alta.

Foto: Jon-Arne Wilhelmsen

Partnere