Finnmarksløpet

Webshop

- Det ligger i genene!

Skrevet av: Stig-Martin Arctander
Dato: 17.12.2004 22:05

Nina Prebensen og Per Aronsen er to av eierne i Finnmarksløpet AS. På luciadagen var de med på det første ledermøtet før jubileumsløpet i mars. Her traff de frivillige med varierende fartstid, men med en glødende iver og interesse for løpet. Per Aronsen var veldig overrasket og begeistret for det han så: "Her ligger det jo i genene å lage løp." Begge konstaterte de at løpet er kommet langt, ikke bare årets løp, men Finnmarksløpet som begrep.

Det er første gang Nina og Per er tilstede på et møte med frivillige, men etter tilbakemeldingene å bedømme, er det nok ikke siste gang vi ser dem. De la spesielt merke til iveren, bredden og profesjonalitetsnivået blant de frivillige.

- Inntrykkene her fra vil bli nyttig når vi skal ut å finne sponsorer for løpet, mener Per.

- Vi ønsker sterkere kontakt med den frivillige arbeidsgruppen og gjensidig tilbakemelding på jobben som gjøres rundt Finnmarksløpet, legger Nina til.

Som to av eierne av Finnmarksløpet AS, samen med har de ansvaret for den økonomiske rammene.

- Finnmarksløpet er et godt produkt å selge, mener Per. Dette er noe vi er stolt av! Finnmarksløpet er som en festival som skaper en identitet for finnmarkingen, sier de to.

Partnere