Finnmarksløpet

Webshop

Finnmarksløpets livescene!

Skrevet av: Ketil Steigen
Dato: 07.03.2016 12:21

Finnmarksløpets livescene 2016!

Etter en forrykende premiere i Tana Bru setter Finnmarksløpets liveshow kursen mot Varangerbotn.

Etter lang tids forberedelser var det godt å gjennomføre premieren. Tradisjonen tro stilte Tana Bru med en rekke egne talenter som virkelig imponerte både fremmøte og årets artister. Det gror godt i fylket vårt!

Også i år leverer Finnmarksløpets livescene et show av meget høy klasse og nå gleder vi oss til fortsettelsen. Allerede i kveld er det klart for nytt show i Varangerbotn. Det starter klokken 19:00. Hjertelig velkommen!

Om artistene:

På årets program står blant annet Ágy – en fremadstormende artist fra Nordreisa som er i ferd med å slå igjennom for alvor. Vi synes vi har gjort et scoop med å få henne med på årets liveshow. Ágy representerer sjangeren elektropop med tekster på engelsk og samisk og innslag av tradisjonell joik.

Med seg har Ágy den samiske rockegruppen Ivvár som spiller melodiøs alternativ rock i skjæringspunktet mellom Muse, Mew og Jeff Buckley. Eller som de selv sier: Melankolsk poprock med en progressiv twist! Få med deg dette unike tilskuddet til Sapmi og hele Nord-Norges musikkscene!

Da er altså stedet å være Varangerbotn i kveld klokken 19:00.

Tid og sted for konserter:

Mandag  07.03.16: Varangerbotn      - 19:00

Tirsdag   08.03.16: Kirkenes             - 17:00

Onsdag   09.03.16: Karasjok             - 19:00

Fredag    11.03.16: Alta                    - 11:00

Finnmarksløpets livescene produseres av Scene Finnmark i samarbeid med Finnmarksløpet. Scene Finnmark står også for kulturelle innslag på de mange bankettene Finnmarksløpet er vertskap for. For mer informasjon om Scene Finnmark besøk hjemmesiden: Scenefinnmark.no


Partnere