Finnmarksløpet

Webshop

Informasjon til deltakere

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 11.09.2014 10:20

Påmeldingen til Finnmarksløpet 2015 – VM i langdistanse, blir nok den mest spesielle i løpets 35-årige historie. Vi sitter med en følelse av at veldig mange vil kjøre VM i 2015, samtidig vet vi at det ikke er ubegrenset kapasitet, og det er satt et tak på antall deltakere.

EKRAN: Fjorårsvinner av FL-1000, Sigrid Ekran. Foto: Alexandra Nemeth.

Mandag 8. september la vi ut en nyhetssak i forbindelse med regelendringer og omlegginger for FL-2015. Det ble ganske raskt oppdaget ett ”hull” i kvalifiseringssystemet. Enkelte kjørere fant ut at de var kvalifisert for FL-1000, men ikke FL-500. Dette er selvsagt ikke riktig. Når regelverket blir oppdatert (innen 15. september), vil det stå en setning som sier at ”alle som er kvalifisert til å kjøre FL-1000, også er kvalifisert for FL-500”.

Vi anbefaler alle som skal melde seg på, om å gjøre det så raskt som mulig når påmeldingen starter. Her er noen nyttige tips.

  • Linken for å få lov til å melde seg på, til alle klasser, vil bli synlig kl. 18:00 mandag 15. september. Det kan være lurt å ha en datamaskin tilgjengelig da.
  • Innen kl. 10:00 mandag 15. september, vil påmeldingssiden for FL-2015 bli oppdatert. Årsaken til at dette ikke skjer før nå, er møtebeslutninger som har krevd lang tid, samt at mange instanser skal kontrollere tekst og regler i forbindelse med VM. Gjør deg kjent med denne informasjonen. De viktigste nyhetene for 2015 kan du lese her.
  • Ha et profilbilde som du kan laste opp klart på datamaskinen. Dersom du har kjørt løpet før, og vet at vi har fått et bilde av deg, kan du velge å be oss om å bruke dette bildet. Ingen blir lagt ut som ”påmeldt” på nettsiden før vi har et bilde som kan brukes.
  • Hvis det blir flere påmeldte enn maksimalgrensen for antall deltakere i en klasse, blir det laget venteliste. Du vil ikke få beskjed om din påmelding er innenfor det maksimale antallet i din klasse når du melder deg på. Det vil ta et par dager før vi har oversikten. Dersom du havner på en venteliste kan du selv velge å bli der, eller å bli tatt ut og få alle innbetalte penger refundert.
  • Når deltakere har registrert seg elektronisk via vårt påmeldingssystem, får vi i administrasjonen en kvittering på e-post. Dato og klokkeslett på denne kvitteringen er det vi forholder oss til når vi eventuelt må lage venteliste. Des tidligere registrert, des høyere opp på ventelisten.
  • Husk at vi ikke legger ut din påmelding på nett før vi har mottatt registreringsavgift og bilde.
ASKILDT INN TIL LEVAJOK: Nummer 2 i FL-500 2014, Hilde Askildt, med et vakkert 8-spann inn til sjekkpunkt Levajok. Foto: Steinar Vik.

For mer informasjon eller spørsmål: signup@finnmarkslopet.no

Partnere