Finnmarksløpet

Webshop

Generalen fortsetter

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 03.09.2014 11:32

SpareBank 1 Nord-Norge har vært Finnmarksløpet største samarbeidspartner i mange år, onsdag 3. september ble en ny treårsavtale underskrevet.

- For SpareBank 1 Nord-Norge er Finnmarksløpet en viktig samarbeidspartner. Vi ønsker å styrke dette samarbeidet og skape mer aktivitet for folk langs løypa sammen med de andre partnerne til løpet. Gjennom vårt samarbeid skal vi skape mer innhold i Finnmarksløpet og gjøre det tilgjengelig for flere, sier kommunikasjonssjef i SpareBank 1 Nord-Norge, Geir Håvard Hanssen. - Finnmarksløpet er et av de to fremste hundeløpene i verden. Når Finnmarksløpet samler noen av verdens beste hunder og hundekjørere på startstreken i Alta, viser det at Nord-Norge kan levere prestasjoner i verdensklasse. Vi ønsker å bidra til at Finnmarksløpet kan fortsette å utvikle sin merkevare og posisjon innenfor hundesporten, meddeler Hanssen under pressekonferansen som ble avholdt i Tromsø 3. september.

NY AVTALE SIGNERT: En ny treårsavtale mellom SpareBank 1 Nord-Norge (SNN) og Finnmarksløpet (FL), ble signert onsdag 3. september. Fra venstre: Christian Larsen, ansvarlig for samfunnsengasjement i SNN - Per Aronsen, styreleder i FL – Gunnar Nilssen, daglig leder i FL – Geir Håvard Hanssen, kommunikasjonssjef i SNN. Foto: SNN. 

Styreleder i Finnmarksløpet, Per Aronsen, var selvsagt til stede og er meget fornøyd med å ha fått på plass en ny treårsavtale med SpareBank 1 Nord-Norge. – At vår generalpartner forlenger avtalen fra 2015 til og med 2017 er svært viktig for oss. Avtalen er nå løftet opp på konsernnivå, noe som betyr enda større engasjement fra bankens side. SpareBank 1 Nord-Norges engasjement i løpet gjør det mulig å ivareta, samt videreutvikle, det gode produktet vi allerede har.

Vi ser virkelig frem tre nye år med SpareBank 1 Nord-Norge som generalpartner, avslutter Aronsen.

 


 

 

 

Partnere