Finnmarksløpet

Webshop

Finnmarksløpets livescene er i rute!

Skrevet av: Ketil Steigen
Foto: Kai Somby
Dato: 08.03.2014 18:25

Samtidig som hunder og førere har blitt sendt vel avgårde fra Alta har årets deltagere i Finnmarksløpets livescene brukt dagen til å sikre at showet de skal presentere blir det beste noensinne. Et steminingsbilde ble det også tid til. En kjapp prat med produsent i Scene Finnmark Kai Somby, bekrefter at de legger listen ekstra høyt i år.

- Vi har brukt dagen i dag til preproduksjon og det ser veldig bra ut. Vi gleder oss enormt til å presentere dette for publikum. Stemningen er på topp og vi kan egentlig ikke vente med å komme igang! 

I morgen er det Tana som står på programmet! Tidspunktet er enkelt: Ved ankomst av hundespannene. Dermed er beskjeden gitt og det er bare å møte opp ved Tana Bru for Finnmarksløp, livescene og Agnete Johnsens hjemkomst!


Finnmarksløpets livescene
Søndag 9. mars: Ved ankomst Tana Bru
Mandag 10. mars: Ved ankomst Kirkenes
Tirsdag 11. mars: kl 19 Varangerbotn
Onsdag 12. mars: kl 18 Karasjok
Torsdag 13. mars: Ved målgang Alta

Go!Finnmark er Finnmarksløpets livescene. Den produseres i sin helhet av Scene Finnmark i samarbeid med Finnmarksløpet. Scene Finnmark står også for kulturelle innslag på de mange bankettene Finnmarksløpet er vertskap for. For mer informasjon om Scene Finnmark besøk hjemmesiden: Scenefinnmark.no

Partnere