Finnmarksløpet

Webshop

Stor medieinteresse for årets løp

Skrevet av: Niels Westphal
Dato: 07.03.2014 14:22

Pressedekningen av årets Finnmarksløp, blir større enn noen gang. I tillegg til Finnmarksløpets egen dekning på nett og sosiale medier, er en rekke pressefolk akkreditert for å dekke verdens nordligste hundeløp. Fredag ettermiddag var det pressebrief ved Finnmarksløpets pressesjefer Trond Anton Andersen og Morten Broks i Finnmarksløpets nervesenter.

Målet med dagens briefing er å gi journalister og fotografer en del viktig informasjon om hvordan de kan dekke løpet best mulig til glede for seere og leser verden over, og samtidig sørge dette ikke blir til ulempe for hunder, kjørere, veterinærer og arrangører underveis i løpet. 

Finnmarksløpet blir vist stor oppmerksomhet ikke bare i norske medier, men også i utenlandske medier. Hele 40 journalister og fotografer er akkreditert. I tillegg kommer Nrk med et stort team som i tillegg til daglige tv-sendinger på Nrk1, skal dekke Finnmarksløpet i radio og på nett. 


































STOR INTERESSE: Pressesjefene Trond Anton Andersen og Morten Broks orienterte et stort pressekorps fredag. Foto: Geir Stian A. Larsen

Partnere