Finnmarksløpet

Webshop

Tidenes gave til de frivillige

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 16.01.2014 09:55

Coop Finnmark har blitt samarbeidspartner med Finnmarksløpet. De skal blant annet bidra med mat til de frivillige.

GLADE DAMER: Wenche Heitmann i Coop Finnmark og May Britt Bakke Jøraholmen, koordinator i Finnmarksløpet. Foto: Geir Stian Altmann Larsen.

På starten av året har vi gleden av å ønske Coop Finnmark velkommen som ny hovedsamarbeidspartner. Daglig leder Svanhild Pedersen, er veldig fornøyd med å ha fått Coop Finnmark, som er en ekte Finnmarksbedrift, inn i det allerede sterke teamet. - Avtalen er svært gledelig, spesielt for alle våre fantastiske frivillige, sier hun. Å være frivillig under Finnmarksløpet er ingen økonomisk innertier. Man jobber og står på for å bidra til et vellykket arrangement, lønnen som deles ut er å se at vi i felleskap klarer å gi deltakere et av verdens beste langdistanseløp.

Mange av de som bidrar som frivillig har bare utgifter. Reise, opphold, mat og tapt inntekt. Da er det en veldig hyggelig nyhet at Coop Finnmark vil bidra med 100 000 kroner som er øremerket mat til de frivillige under FL-2014. De lokale butikkene knyttet til våre sjekkpunkter vil bidra med varme drikker, og lett, næringsrik mat som vi vet vil komme godt med for de mange frivillige som står på til alle døgnets tider gjennom den uka løpet går. 

- Finnmarksløpet har blitt en fest for hele befolkningen i Finnmark og det er mange av våre eiere som er involvert, både som deltakere, frivillige og som følger aktivt med på løpet, forteller Wenche Heitmann i Coop Finnmark. - Vi ønsker å bidra til at denne festen blir enda bedre, gjennom et samarbeid på alle sjekkpunkt med den lokale Coop butikken, fastslår Heitmann.

 

Velkommen Coop Finnmark!

Partnere