Finnmarksløpet

Webshop

Ny partner – nytt utsalgssted

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 07.10.2013 13:48

Finnmarksløpet AS har nå inngått en ny samarbeidsavtale med Sport1 Alta, som blant annet innebærer at de som bor eller besøker Alta får muligheten å kjøpe varer gjennom butikk, hele året.

 

FINNMARKSLØPSVEGGEN: Mange flotte FL-produkter finner du nå på Sport1 Alta i Amfi kjøpesenter.

- Finnmarksløpets nettbutikk er viktig og fungerer godt for de som bor et stykke unna. Samtidig har det vært et ønske om større synlighet og eget utsalgssted, forteller salgsansvarlig Jannicke Mannsverk i Finnmarksløpet.
Paul-Arne Lind i Sport1 Alta er fornøyd med avtalen og gleder seg til et samarbeid med Finnmarksløpet.
- Vi er både stolte og beæret over å bli valgt som Finnmarksløpets offisielle utsalgssted. Vi ønsker å bidra til at Finnmarksløpets ekslusive produkter blir mere tilgjengelig for lokalbefolkningen og profilert på best mulig måte ut av butikk, sier Lind som har funnet egnet plass til sortimentet. - Vi eksponerer Finnmarkløpets produkter på en ny vegg vi har bygget for anledningen. Veggen blir plassert lett synlig i inngangspartiet vårt, og etter vår mening en av de beste plassseringene i Sport 1 Altas lokaler, sier Lind.

- Sport1 har hele veien vært frampå, fleksibel og løsningsorientert. De ønsker å tilby Finnmarksløpets kunder det de er best på, service, tilgjengelighet og vareutvalg, meddeler salgsansvarlig, Jannicke Mannsverk.

Finnmarksløpet AS ønsker Sport1 Alta velkommen som hovedsamarbeidspartner og håper dette samarbeidet også vil glede Finnmarksløpsvenner gjennom bredt og lett tilgjengelig varesortiment.

Partnere