Finnmarksløpet

Webshop

Anerkjenner hunder, kjørere og frivillige

Skrevet av: Kari Bjørkli Thomassen
Foto: Kari Bjørkli Thomassen
Dato: 09.03.2013 11:30

- Jeg fikk selv muligheten til å oppleve deler av løypa deltakerne har foran seg i natt. Vi var på scootertur på fjellet, og da tenkte jeg at det må være enda flottere uten motordur i total stillhet, sa ministeren før åpninga. Siden han overtok som helse- og omsorgsminister har han fremmet folkehelse og forebyggende arbeid som viktig, og tror bilder, historier fra Finnmarksløpet kan ha en positiv påvirkning på folk.

- Jeg tror Finnmarksløpet har kjempemye å si for folks lyst til å komme seg ut på tur. Vi gleder oss over engasjementet for aktivitet ute i naturen, sa Støre til finnmarkslopet.no.

Under åpninga benyttet han muligheten til å anerkjenne alle som bidrar til racet.

-På vegne av regjeringen vil jeg anerkjenne alle frivillige og alle som står på hele året gjennom mens vi andre bare forventer at det skal komme et nytt Finnmarksløp. Jeg kommer til å følge med på sendingene hver kveld denne uka. Jeg har også fått noen favoritter, avslørte han.

Til finnmarkslopet.no uttrykker Støre at Finnmarksløpet er et helproft arrangement og et bilde på gode arrangementer i Norge hvor frivillighet og engasjement står sentralt.

Partnere