Finnmarksløpet

Webshop

Go!Finnmark - Om artistene

Skrevet av: Ketil Steigen
Dato: 12.03.2012 13:28


GO!Finnmark er Finnmarksløpets livescene som følger hundesledene og holder forestillinger på utvalgte check-points. I tillegg til musikk deltar dansere fra StellarisDansTeater og utvalgte lokale talenter på hvert sted.

Ikveld er turen kommet til Kirkenes. Det hele dras igang klokken 18:00 i Sentrum. De neste dagene kan du se Go!Finnmark i Nesseby, Karasjok og Alta


Bilde fra forestillingen i Tana søndag. Foto: Bjarne Riesto

 

Om Artistene:

Niko Valkeapää

Niko er Årets Artist for Sapmi Music. Han er en velkjent singer/songwriter og joiker. Han er en etablert og kjær artist som i tillegg til mange andre priser i 2003 vant Spellemannsprisen. Niko Valkeapää er opprinnelig finsk, men har vært bosatt i Kautokeino siden 1990. Igjennom 25 år har han opptrådt på utallige scener i inn og utland.

 

Sverre Gjørvad
Sverre er trommeslager i Scene Finnmark. Han har et hjerte for jazz og er også komponist, dirigent og utdannet ved Musikk-konservatoriet i Trondheim. Han har spilt i og utgitt plater med en rekke kjente jazzband. Han er plateaktuell med soloplaten "Patience for the simple things".  Før han kom til Finnmark jobbet han som pedagog og frilandsmusiker i Oslo.

 

Go!Finnmark er Finnmarksløpets livescene. Den produseres i sin helhet av Scene Finnmark. Scene Finnmark står også for kulturelle innslag på de mange bankettene Finnmarksløpet er vertskap for. For mer informasjon om Scene Finnmark besøk hjemmesiden på Scenefinnmark.no

Go!Finnmark er også på Facebook. Du finner oss her:Go!Finnmark.



Partnere