Finnmarksløpet

Webshop

FL-500 Kampen om seier og NM-gull

Skrevet av: Tor Mikkelsen
Dato: 12.03.2012 09:15

Etter Katy Meiers start med godt trykk i spannet, observerte vi litt andre forhold da "tetforfølgerne" skulle starte. Det var litt tungt å komme i gang, men etter hvert gikk det greit. Humøret er det ingen ting å si på.

Ole Sigleif Johansen har 5 hunder i spannet og roper til vår fotograf, Jørn Losvar, når han starter: NÅ KJØRER VI TIL ALTA!! Han er altså blid og klar.


Ved kryssing Iesjokka kunne vår observatør registrere at Ole Sigleif Johansen og Leif Wilhelmsen lå tett, men virket svært nervøse. De ønsket ikke å få utenforstående i nærheten av hundene. Nervene fra starten i morges er i fullt monn til stede.

Leif Wilhelmsen fra Junkerdal ut fra Jergul

Ca 5 minutter lenger fremme kjører Ole Wingren. Han virker også spent og en lederhund har tydelig urytmisk gange. Spørsmålet er om det er stølhet som går over når den blir varm, eller om hunden har en skade.

Wingren starter til Alta via Jotka

Alle foto: Geir Stian Altmann Larsen

Da forfølgertrioen passerte brua over Iesjokka, hadde Ole Wingren brukt 1 time og 3 minutter fra Jergul. 6 minutter seinere kommer Ole Sigleif Johansen og Leif Wilhelmsen. de skriker til fotografen: Hvorlangt fram er det til Ole ??. Nerver, nerver, nerver....

Partnere