Finnmarksløpet

Webshop

Nye sjekkpunkt Kirkenes

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 24.02.2012 08:24

Etter stor innsats fra GSV, Sør-Varanger lotteforening, Rica Arctic hotel, næringslivet i Kirkenes og ikke minst Sør-Varanger kommune kan vi ønske velkommen til et skikkelig bysjekkpunkt.

På bildet ser dere et områdekart over det nye sjekkpunktet. Innkjøringen til byen vil bli trygg og kontrollert. Oppstallingsplassen for hundene blir større og mer velegnet enn det vi har kúnnet tilby tidligere. Sett i lys av rekorddeltakelse på FL-1000 var dette god timing. Det som også er gledelig er at vi endelig kommer helt til Kirkenes. Hundene vil få et godt hvilested uten lydstøy fra speakeranlegg/konsertscene samtidig som kjørere, handlere, presse og publikum vil befinne seg midt i bykjernen av Kirkenes. Underholdningen vil foregå på torget, mellom torget og oppstallingsplass er det bygg og støyskjerming. Hotellet er et moderne hotell med alle fasiliteter. Slitne handlere og kjørere kan f.eks ta seg en dukkert i bassenget og/eller sauna. Kirkenes har alt man måtte ønske av butikker og restauranter. Pressen vil sikkert også smile fra øre til øre når de sitter i et presserom med utsikt over innkomst og sender saker via høyhastighets bredbånd. Alt ligger til rette for en skikkelig folkefest i Kirkenes mandag 12. og tirsdag 13. mars 2012.

Sjekkpunktet blir bemannet av en stor gruppe fra Sør-Varanger lotteforening, GSV og øvrige frivillige fra området. 

Finnmarksløpet ønsker å rette en stor takk til alle som har stått på for at vi endelig kan ønske velkommen til Kirkenes by.

 

 

 

Partnere