Finnmarksløpet

Webshop

Go!Finnmark: Lørdag 19. mars

Selv om vinneren er kåret fortsetter Scene Finnmark sin kulturelle reise i sporene etter hundesledene! I dag er vi i Alta, Hammerfest og Vadsø! Les mer om det særdeles spennende programmet her.

Skrevet av: Ketil Steigen
Foto: MUFI / Pressefoto
Dato: 19.03.2011 14:00

Seiersermoni -Alta, Gågata klokken 12:00.
Det er tid for å hylle vinneren og alle deltagerne i Finnmarksløpet 2011. Her blir det også muligheter til å se og høre Elin Kåven. Det unge stortalentet har bergtatt publikum rundt i hele fylket på årets Go! Finmmark. Mens du venter kan du sjekke ut hennes nye musikkvideo her: http://www.youtube.com/watch?v=p2Io1PhPakI

Avslutningsbankett på Rica Hotell Alta klokken 19:00
Det er tid for den siste banketten under årets Finnmarksløp. Få med deg to av Finnmarks fremste, unge artister når Elin Kåven og Altas store sønn, Petter Carlsen opptrer.

 

Mikael Wiehe Vårbrudd Vadsø klokken 20:00
En av de ypperste legendene innen nordisk jazz og visesang, Mikael Wiehe kan oppleves på Vårbrudd i Vadsø i kveld. Få med deg artisten viss varemerke alltid har vært gode melodier og tekster som betyr noe.
Les mer om Wiehe og Go! Finnmark på Scene Finnmark sine hjemmesider på Mufi.no!

Billetter kan du få tak i på Billettservice.no eller i døra før konsertstart.

 

A tribute to Michael Jackson, Arktisk Kultursenter, Hammerfest klokken 19:00

Pop-kongen Michael Jacksons musikk framført av et prosjektkor bestående av sangere fra Vest-Finnmark. Bli med på en reise i Michael Jacksons liv fra starten i Jackson Five til han endte sine dager som verdens største pop-ikon noensinne.

Så dersom du liker musikken til mannen som solgte over 750 millioner plater og vant 13 grammy-priser så er Arktisk Kultursenter stedet å være i kveld.

I morgen, søndag kan ”A tribute to Michael Jackson oppleves i Alta Kultursal!

Partnere