Finnmarksløpet

Webshop

Connie koser seg

Skrevet av: Olav Hatlen
Dato: 10.03.2004 19:22

Det er utrolig tunge forhold ute i løypa nå. Det er mildt og hundene tråkker stadig gjennom. Tidvis er det overvann. Men ingenting av dette affiserer Connie Knoff. - Så lenge hundene har det bra og fungerer etter egne forutsetninger, koser Connie seg, forteller hennes handler Kristin Thorsen.

Det er en spent handler som står i Neiden og venter. Connie startet fra Kirkenes 10.37 i morges. Kristin Thoresen sier at hun minimum må regne med å bruke åtte timer på strekninga Kirkenes-Neiden, og det kan fort gå både ti og tolv timer.

Hundene i sentrum

Connie Knoff kom rett inn i stua hos det norske folk på lørdag. Hun ble da behørig presentert i lørdagsrevyens reportasje fra Finnmarksløpet. Nå kjører hun med 12 hunder. En av hundene så veldig sliten ut da de ankom Kirkenes, men mat og hvile gjorde underverker slik at den kunne fortsette. Handleren opplyser at Connies strategi er å ta vare på hundene. Det er de som gjør jobben. Hvile, mat og vann er de hellige stikkordene.

Skulderskade?

Connie har i flere år slitt med en skulderskade. Kristin Thoresen forteller at Connie hadde en skikkelig utforkjøring i bakkene ned mot Skoganvarre, en utforkjøring som resulterte i et hardt slag mot skuldra. Hun klager ikke, men jeg ser at det plager henne, opplyser handleren.

Partnere