Finnmarksløpet

Webshop

Go! Finnmark: Onsdag 16 .mars

Scene Finnmark fortsetter å spre glede og gode opplevelser langs Finnmarksløpets spor! Her kan du se hva som er i vente på onsdagen!

Skrevet av: Tor Mikkelsen
Dato: 16.03.2011 11:31

18:00 Sapmi Park, Karasjok Elin Kåven og ÀJA fortsetter sin mini-turne rundt i vårt vakre fylke. Denne gangen er det Karasjok som får besøk av disse unike artistene. Det nye stjerneskuddet Elin Kåven, årets Sapmi Music artist vil by på intense konsertopplevelser med musikk som er laget for den arktiske himmelen. Aja, en ny duo som har gjort det til sitt varemerke å holde konserter på spektakulære steder har også sin historie å fortelle. Deres mystiske, mytiske elektronica, servert i Sapmi Park under Finnmarksløpet vil bli en opplevelse helt utenom det vanlige. Velkommen til en stor musikalsk opplevelse!

20:00 Sapmi Park, Karasjok. Songs of the heart og Fusjon. To fantastiske grupper bestående av musikere av høy, høy klasse.

Songs of the heart er en konsert på tvers av landegrenser, både hva angår utøvere og repertoar. De fire musikerne er fra Russland og Norge, og kvartetten byr på sine egne tolkninger av moderne norske, russiske, jødiske og latinske folkesanger og -viser.

Fusjon er et nytt prosjekt fra Scene Finnmark. De inviterer til en strålende aften med noen av Norges beste musikere som tolker det beste inne FUSJON. Det flotteste fra jazz, rock/funk/r&b i herlig kombinasjon! Alta

20:00 Godt Selskap Vinterland, Vadsø Bibliotek

Navnet på turnéen er Vinterland. Det handler om en musikalsk reise langs polarsirkelen sammen med klassemusikerne i Ensemble Noor. Med seg på reisen har de denne gangen perkusjonist Eirik Raude. Verkene som skal serveres er inspirert av fortellinger og fenomener fra nord.

Partnere