Finnmarksløpet

Webshop

Sparebank1 Nord-Norges startbankett

Generalsamarbeidspartner Sparebank1 Nord Norge er i kveld vertskap for den offisielle startbanketten foran årets Finnmarksløp. På banketten får gjesten flere opplevelser i form av kultur, mat, hilsninger og utdeling av startnummer.

Skrevet av: Hanne Rosenberg
Foto: Sten Tony hansen
Dato: 11.03.2011 18:20

Det har de siste ti årene blitt en tradisjon å samle kjørere, handlere, samarbeidspartnere, spesielt inviterte gjester og representanter for de frivillige til en startbankett. Rammen rundt banketten bærer preg av forventning og spenning, sist men ikke minst har den en stilfull ramme.

I alt 500 stykker benkes rundt bordene i Finnmarkssalen på Rica Hotell i Alta. I år er det reinsdyrmedaljong til hovedrett og selvfølgelig hjemmelaget blåbæris til dessert. Videre opptrer Aja og Elin Kåven. Både mat og kultur en en smakebit av Finnmark.

I år hilste statsminister Jens Stoltenberg til løpet via storskjerm fra Oslo. Samordningsminister Karl Erik Scjøtt Pedersen holder hilsningstale i skrivende stund. Det er skuspiller Frank Jørstad som er kveldens konfransier. Siste del av banketten er viet til presentasjon av kjørere og utdeling av startnummer. 

Partnere