Finnmarksløpet

Webshop

Pakkepris for kjørerne

Rica Karasjok har i år som i fjor åpnet dørene for deltakerne under Finnmarksløpet.

Skrevet av: Jannicke Mannsverk
Dato: 26.01.2011 21:10

Rica Karasjok har i år som i fjor åpnet dørene for deltakerne under Finnmarksløpet.

Under Finnmarksløpet har slitne kjørere og handlere behov for kost og losji. I Karasjok er muligheten til å sove noen kvalitetstimer absolutt til stede. Nytt av året er at Rica Hotell i Karasjok har laget egne pakkepriser for Finnmarksløpets deltakere.

I år er gjestehuset reservert kjørerne og handlerne. Gjestehuset ligger i parkområdet og i umiddelbar nærhet til hundene. Her kan man leie enerom for 600 kroner, ønskes dobbeltrom er prisen 700 kroner. Mat er ikke inkludert i prisen, men Cafè Sapmi ligger rett ved siden av gjestehuset og vil ha døgnåpent dagene hovedtyngden av hundespann er inne på sjekkpunktet. Her får man kjøpt varm og kald mat, kaffe og brus.

- Denne ordningen har vi fått svært gode tilbakemeldinger på, forteller direktør John Arne Mathiesen. Kafeen ligger vegg i vegg med sekretariatet, så alt kjørerne trenger ligger i samme området.
- Vi har respekt for de som sliter seg igjennom løypa i beinhard kulde, derfor vil vi tilrettelegge slik at de kan hvile i en varm seng. Vi gleder oss! sier Mathiesen.

Partnere