Finnmarksløpet

Webshop

- Smekke, hakke fullt

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 18.11.2009 13:31

Blant annet Rica Hotel Alta har nå 4 måneder før Finnmarksløpet fullt torsdag og fredag før starten. Alta Trekkhundklubb og Finnmarksløpet frir nå til private i Alta om de kan åpne hjemmene sine.

www.finnmarkslopet.no skrev i august at overnattingsstedene begynte å fylles opp i forbindelse med Finnmarksløpet 2010. Kari Flesvik, direktør Rica Hotel Alta sier til NRK at nå er hotellet smekke, hakke fullt torsdag og fredag før løpet. Les saken på NRK Nordnytt sine nettsider, klikk her

Flere alternativer.
Finnmarksløpet har i dag vært i kontakt med Folke Strand på Alta Strand Camping i Øvre Alta. Han kan også opplyse om fulle ordrebøker. Gro Anett Olaussen opplyser at Alta Trekkhundklubb jobber med å finne alternativer og har god tro på at alle kjørere og handlere skal få et sted å bo før og etter løpet. - Det er flere muligheter som sjekkes ut nå i forhold til overnatting, og vi har i tillegg oppfordret private i Alta til å åpne dørene for de som mangler sted å bo, sier Olaussen.

Si i fra.
Mange kjørere har allerede bestilt overnatting og det er mye av grunnen til at det er fullt flere steder. Kristin Thorsen, leder i Alta Trekkhundklubb, har allikevel en oppfordring til kjørere og handlere om å ta kontakt hvis det er noen som trenger hjelp og anbefalinger. - Ta en telefon eller send en Mail til oss, så kan vi videreformidle kontakten til de vi vet har ledig kapasitet, avslutter Kristin Thorsen.

Kontakt: Alta Trekkhundklubb ved Kristin Thorsen

Telefon: +47 971 70 628

Mail: kristinthorsen1@gmail.com

Partnere