Finnmarksløpet

Webshop

Påmelding til Finnmarksløpet 2010

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 31.07.2009 12:48

1. august 2009 åpner Finnmarksløpet for påmelding til det 30. løpet i historien. Løpet blir historisk på mange måter med jubileum og rekordhøye premier.

Lørdag 13. mars 2010 starter det 30. Finnmarksløpet, noe som skal markeres med brask og bram. Planleggingen av neste års løp er allerede i full gang og vinterens svar på Tour De France håper på mange deltagere.

Det jobbes hardt med å få til fortsatt bred media dekning og skape en maksimal ramme for kjørere og hunder. Det er viktig for Finnmarksløpet å nå et stort publikum, men tilretteleggingen for kjørere og hunder er i fokus. Stort veterinær-team, gode sjekkpunkt og best mulig trase og løypeforhold er viktige stikkord.

På bakgrunn av dette ønsker Finnmarksløpet å være et løp for både topp og bredde. Vi håper mange hundekjørere som har en drøm om "å kjøre Finnmark" kan realisere dette i 2010. Vi skal gjøre alt for å legge forholdene best mulig tilrette.

Påmeldingen åpner lørdag 1. august 2009 og de som ønsker å være med i den første trekningen av startnummer har mulighet til å melde seg på fram til 18. september 2009. Det er selvfølgelig anledning til å melde seg på helt fram til løpet. Det er ingen kostnader forbundet med påmeldingen. Frist for betaling av startkontingent er 15. februar 2010.

Finnmarksløpet ønsker alle hundekjørere lykke til med høsttreningen og håper vi sees i Alta og Finnmark i mars 2010!

Informasjon om påmelding, klikk her

Partnere