Finnmarksløpet

Webshop

Ny hytte på premiebordet

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 10.06.2009 12:47

Hytteleverandøren Saltdalshytta setter opp en ny hytte i 1. premie 1000 km for sammenlagtseieren 2010 og 2011. Verdien av hytta vil passere 500.000 NOK. Dette blir hytte nr. 2 leverandøren forærer sammenlagt vinneren i 1000 km. Trond Ørslien fra Auggedalen vant den første Saltdalshytta for hans prestasjoner i 2008 og 2009.

Flerårig samarbeidspartner med Finnmarksløpet, Saltdalshytta, var så fornøyd med profilering og omtale at de ønsker å fortsette samarbeidet, de klinker til med en ny hytte på premiebordet.

Profesjonalitet. Jan Peter Pettersen i Saltdalshytta sier til www.finnmarkslopet.no at den økte media oppmerksomheten og den gode profileringen, var medvirkende årsaker til de ønsker å fortsette med å levere en hytte i premie. - Vi har vært tilstede på gjennomføringen av løpet flere år og er imponert over den profesjonalitet og ramme som er rundt løpet. De verdier Finnmarksløpet står for- friluftsliv, natur, konkurranse og samhandling dyr/mennesker er alle verdier Saltdalshytta ønsker å identifisere seg med, sier Pettersen.

Grunn til satsning. Saltdalshyttas bidrag til Finnmarksløpet var for 2008 - 2009 en hytte av typen Rago, som er en av hytteleverandørens mest populære modeller. Denne hytta gikk til Trond Ørslien, Auggedalen i 1000 km som hadde best sammenlagt plassering i 2008 og 2009. Ørslien er i full gang med planleggingen av oppføring av hytta og sa før årets løp at denne premien helt klart var en medvirkende årsak til hans satsing, og man kan si det lønte seg for Ørslien. www.finnmarkslopet.no vil følge bygningsprosessen å komme tilbake med bilder og reportasjer.

Ny hytte. - Når vi nå bidrar med en ny hytte for 2010 - 2011 er det denne måten ønsker vi å bidra til at løpet tiltrekkes flest mulig deltakere og selvsagt at det gir profilering og oppmerksomhet for våre hytter, avslutter Jan Peter Pettersen.

De beste. Daglig leder i Finnmarksløpet, Gro Anette Olaussen jubler for den gledelige nyheten og tror dette vil være med å trekke de beste kjørerne til Finnmarksløpet også i årene som kommer. - Premienivået er et satsningsområde, og når media nå viser så stor interesse, håper vi kjørerne prioriterer Finnmarksløpet. Det er viktig at løpet som har vært med på å utvikle hundekjøring langdistanse i Europa har de beste deltagerne på plass, spesielt for at media og samarbeidspartnerne skal fortsette å være med oss. I 2010 feirer vi 30 års jubileum og med det beviser vi at løpet er liv laga også i mange, mange år framover, sier Olaussen til slutt.

 

Partnere