Finnmarksløpet

Webshop

Velkommen til ”start-bankett” !

Skrevet av: Hanne Rosenberg
Dato: 29.02.2004 21:52

Det er reiselivssjef Jens-Harald Jenssen (t.h) i Finnmarks Reiseliv som ønsker alle hundekjørere, sponsorer, spesielt inviterte gjester, presse og publikum velkommen til den første ”start-banketten” i Finnmarksløpets 24 år lange historie. Dette gjør han i samarbeid med Rica Hotell Alta og Finnmarksløpet.

Jenssen og hans stab er i disse dager i full gang med å legge til rette for årets startbankett som blir avholdt på Rica Hotell Alta fredag 5.mars kl. 16:30. Som reiselivssjef sier Jenssen at Finnmarksløpet er et viktig ”lokomotiv” i profileringen av Finnmark og at det derfor er en glede å være en del av vertskapet for denne banketten. Han opplevde selv arrangementet på nært hold i fjor da han fulgte deler av løpet på nært hold med scooter og bil. Han sier selv at han virkelig ble ”bitt av Finnmarksløpsbasillen” og fikk stor respekt for dette fantastiske arrangementet.

Program for banketten

”Start-banketten” i år kommer etter flere års overveielser om hvordan arrangøren kan legge til rette for en høytidlig samling av deltagere, sponsorer, gjester, handlere og publikum i forkant av løpet. Her kan våre samarbeidspartnere få treffe deltagere og handlere og føle på pulsen nerven før løpet. Denne kvelden blir også startlista offentliggjort.

Partnere