Finnmarksløpet

Webshop

Fra norsk til engelsk via Kina

Skrevet av: Stig-Martin Arctander
Dato: 17.03.2007 10:16

Finnmarksløpet henter inn resurser fra alle kanter av verden. Nytt av året er Shuqi som kommer fra en - liten landsby, som hun sier, utenfor Shanghai. â€?Landsbyenâ€? har i overkant av 2 millioner innbyggere og en av dem jobber nå som frivillig for Finnmarksløpet.

Shuqi kom til Alta som utvekslingsstudent i august. På denne tiden har hun klart å lære seg norsk godt nok til å føre en intelligent samtale og oversette fra norsk til engelsk på websiden. Hun ble hentet inn av Anne-Mette som var på jakt etter oversettere. De fleste av utvekslingselevene synes tilbudet om å sove lite og jobbe hardt for knapper og glansbilder var veldig spennende.

Shuqi synes det er veldig flott å få være med på et slikt arrangement. Det er en helt ny verden for henne, og hun synes det er spennende å jobbe i team sammen med så mange spennende mennesker. Aller størst inntrykk gjorde innkomsten. Den stemningen som hundene setter i tilskuerne er nesten magisk. Finnmarksløpet kommer veldig langt opp på listen over erfaringene her i Norge.

Partnere