Finnmarksløpet

Webshop

Sjekkpunktsjef Reidar Pettersen " i mål" kl 15:15

Skrevet av: Hanne Rosenberg
Dato: 15.03.2003 15:52

Mangeårig sjekkpunktsjef Reidar Pettersen ankom Alta Strand Camping i ettermiddag etter en uke ute i løypa. Han har kjørt over 3000 km i løpet av uka og har sovet ca 8 timer, men som alltid like blid.

Kjennetegnet til Reidar er nettopp hans gode humør. Som vanlig har han hatt med seg Øytun-elever, i alt 21 stykker og de har vært med og arbeidet på alle sjekkpunktene.

Reidar har ikke ord for hvor fornøyd han er med disse ungdommene, han sier det er en fryd å samarbeide med dem. På spørsmål om hva som har vært det tyngste i løpet sier han at Tanadalen er tung og lang. Han har ikke helt oversikten over hvor mange ganger han har kjørt denne dalen opp og ned med funksjonærer, bensin til følgescootere og annet utstyr i år

Foto: Hanne Rosenberg!

Han forlot Karasjok i formiddag etter siste opprydning og nå skulle han ut å kjøre noen danske studenter før han skal dusje, sove litt og så er han klar til kveldens bankett.

I år er det 10.året han er sjekkpunktsjef og han er allerede nå klar for neste års løp. Han har gjort seg tanker underveis på hvordan ting kan gjøres bedre og annerledes neste år. Finnmarksløpet er helt avhengig av slike "stå-på'ere" som han Reidar!

Partnere