Finnmarksløpet

Webshop

Kan vinne hytte i Finnmarksløpet

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Foto: Saltdalshytta
Dato: 09.03.2007 18:28

HYTTEPREMIE: Gjør du det godt de neste årene i Finnmarksløpet kan du vinne en slik hytte. Dette er modellen Rago.
Foto: www.saltdalshytta.no

Daglig leder Jan Peter Pettersen i Saltdalshytta forteller at Finnmarksløpet er en arena Saltdalshytta ønsker å profilere seg gjennom. - Verdiene friluftsliv, sport og aktivitet som Finnmarksløpet formidler er noe av det vi ønsker å bli forbundet med sier Pettersen. Finnmarksløpet er europas lengste og verdens nordligste hundeløp og konkurrer med Iditarod om å være det tøffeste. I år har Finnmarksløpet flere deltagere og flere nasjoner med enn Iditarod. En slik premie vil være med på å styrke Finnmarksløpets internasjonale profil ytterligere i forhold til Iditarod forteller daglig leder i Finnmarksløpet A/S Hanne Rosenberg.

Vil øke kjørernes motivasjon
Renneleder Jan-Arne Jakobsen er ikke i tvil om at en slik premie vil øke kjørernes motivasjon for deltagelse i Finnmarksløpet. Vi tror denne premien fra Saltdalshytta vil føre til at andre næringsaktører vil gi økte og nye bidrag til premiebordet i løpet. På denne måten vil løpet få større oppmerksomhet, bedre deltagelse og forhåpentligvis økt rekruttering, fortsetter Jakobsen.

Kan bidra til spinn-off effekter
Saltdalshytta er en av Norges største leverandører av elementhytter og har hele Norge som marked. Dette kan bidra til at Finnmarksløpet får en spinn-off effekt der også andre typer samarbeidspartnere kommer på banen sier Rosenberg og sikter til hovedsakelig montering, innredning og tomt som er ikke inkludert i denne premien. Premien gjelder klassen for 1000 km.

 

Partnere