Finnmarksløpet

Webshop

Det beste Finnmarksløp noensinne

Skrevet av: Niels Westphal/Jon-Arne Wilhelmsen (foto)
Dato: 14.03.2003 08:42

Rutha Bang Pedersen har vært TD- teknisk delegert eller det vi tidligere kalte dommer for 7.gang i år. Rutha er ikke i tvil om sin vurdering av årets løp. - Dette løpet er det beste jeg har vært med på noensinne.

Organiseringen, stemningen og ikke minst kjørerne og handlerenes meget disiplinerte opptreden har gjort årets TD jobb nærmest til en lek. Det har bare vært enkelte småting som har vært nødvendig å ta opp. Mitt inntrykk er at alle parter i dette gamet blir mer og mer profesjonelle. Før årets løp hadde jeg bestemt meg for at dette skulle være mitt siste år som TD for Finnmarksløpet, men i løpet av disse dagene har jeg ombestemt meg. Dette vil jeg være med på videre.

Rutha er selv fra Øst-Finnmark og er begeistret for at løpet nå går fra vest til øst i fylket og syntes det var ekstra stas da ordføreren i Sør Varanger tok i mot det første spannet til Kirkenes.

- Den nye trasèen gir en ny dimensjon i løpet og den entusiasmen vi har møtt overalt gir inspirasjon til å arbeide videre med løpet, sier en trøtt, men fornøyd Rutha på telefon fra sjekkpunktet i Karasjok

Partnere