Finnmarksløpet

Webshop

Polaris slår på stortromma

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 18.12.2006 13:17

Polaris Norway AS slår på stortromma og stiller en Polaris Sportman 800 EFI som 1. premie på 100-mila.

Da Harald Tunheim krysset mållinjen i 2006, var han vinner av en Polaris Magnum 330 4x4. Denne sykkelen er å regne som en lettvekter i forhold til hva Polaris nå stiller som 1. premie. Sportsman 800 EFI er den største og råeste ATV'en Polaris har i sitt sortiment. Den har en kraftig væskekjølt Polaris Libertyâ„¢ 800-motor med elektronisk drivstoffinnsprøyting og to sylindere.

Denne premien har blitt meget populær i hundekjørerkretser. En hundekjører, som har et storspann i trening, bruker 4-hjulingen til treningen av hundene før snøen legger seg og man kan gå over til slede.

Administrerende direktør i Polaris Norway AS, Truls Tvete, sier til Finnmarksløpet at de ønsker å satse videre på løpet, og ser det svært gode og langvarige forhodet mellom Polaris og Finnmarksløpet som viktig. Daglig leder i Finnmarksløpet AS, Hanne Rosenberg, sier seg enig med Truls Tvete og understreker at uten Polaris ville det være umulig å gjennomføre arrangementet. Videre sier hun at Polaris's engasjement og entusiasme er og har vært av uvurderlig betydning i forhold til utvikling av Finnmarksløpet.

Polaris og Finnmarksløpet har mye til felles. Vi er alle glad i naturen og liker å dyrke friluftsliv. Et samarbeid mellom Polaris og Finnmarksløpet er, slik vi ser det til fordel for begge parter, avslutter adm. dir. Truls Tvete.

Partnere