Finnmarksløpet

Webshop

Oppkjøringa til Finnmarksløpet 2007 i gang.

Skrevet av: Arne Oddvar Nilsen
Dato: 03.08.2006 11:20

-Det har vært en noe spesiell situasjon etter Finnmarksløpet 2006, sier Hanne Rosenberg. -Jeg måtte reise til Oslo siste dag av årets løp i forbindelse med at min mor ble alvorlig syk. Vi trodde vi skulle miste henne da men hun er fortsatt med oss, trass i at den ene krisen har tatt den andre. Hun er en sterk kvinne og har trosset døden mange ganger. Denne situasjonen har ført til at jeg har hatt et langt fravær fra kontoret og når det er bare en person ansatt får det relativt store konsekvenser for arbeidet med løpet. Men av og til må man foreta noen prioriteringer i livet og da blir det slik. Jeg håper på forståelse for dette. Nå er jeg imidlertid i gang med arbeidet og gleder meg over det.

Spennende jobb
Hanne starter nå på sitt andre år i jobben som daglig leder og vi spør henne hva som trigger henne i denne jobben. - Jeg er fasinert av selve sporten, hundene og kjørerne. Alle de frivillige som arbeider med løpet er også en viktig motivasjonsfaktor. Det er så utrolig mange flotte mennesker og det blir nesten som en ”familie”, man får en tilhørighet og et samhold man skal lete lenge etter. Videre er det spennende å arbeide med samarbeidspartnerene våre. Vi har fått flere store med oss for flere år, og det skaper en forutsigbarhet som er viktig for arrangementet. Videre setter jeg stor pris på samarbeidet med miljøet i Øst Finnmark. De, både miljøet i Øst Finnmark Trekkhundklubb, kommunene Tana, Sør-Varanger og Nesseby og representanter for næringslivet der, er ikke bare positive i ord men også i handling. Det er viktig for oss. Avslutningsvis sier Hanne på telefonen: - Med Telenor som en av hovedsamarbeidspartner har jeg fått et flott mobilt kontor. Det betyr at jeg kan sitte hvor som helst i verden å arbeide med løpet. Med den spesielle situasjonen med min mor kan jeg allikevel ivareta jobben og være nær henne denne siste tiden.

Har du spørsmål eller av en eller annen grunn ønsker kontakt så ikke nøl med å ringe Hanne på mobilen: 97 76 28 21 eller mail: mail@finnmarkslopet.no.

Partnere