Finnmarksløpet

Webshop

Ny pressemedarbeider i Finnmarksløpet

Skrevet av: Niels Westphal
Dato: 24.01.2006 14:19

Det er få uker igjen til Finnmarksløpet 2006 går av stabelen. Etter erfaring fra tidligere år og økende arbeidsmengde med et stadig voksende løp, har man innsett et behov for flere ressurser på heltidssiden under opptrappingen til løpet. Derfor har Kari Bjørkli Thomassen (24) blitt tatt inn i en traineestilling for å jobbe med presse- og informasjonsdelen fram til den 31. mars.

Altajenta Kari Bjørkli Thomassen har akkurat flyttet tilbake til hjembyen etter 3,5 år i Stockholm. Hun har bakgrunn i språk- og retorikkstudier, samt erfaring fra reiseliv både i Finnmark og internasjonalt.

Daglig leder i Finnmarksløpet, Hanne Rosenberg, sier:

- Vi fikk et tips om at Kari var interessert i å få erfaring med presse- og organisasjonsarbeid, at hun var på vei å flytte tilbake til Alta og at hun var klar til å tiltre i en traineestilling umiddelbart for en begrenset periode.

Etter intervju og styrebehandling er Kari nå på plass på Finnmarksløpskontoret i Alta.

-Her er nok av arbeidsoppgaver å ta fatt i, avslutter Rosenberg.

Kari Bjørkli Thomassen på sin side ser fram til å ta tak i de oppgaver som venter.

- Man blir jo litt stolt av hvor man kommer fra når man har vært borte så lenge, så det skal bli utrolig spennende å få være med på å profilere det unike med Finnmarksløpet for resten av verden, sier hun.

Kari kan nåes følgende :

Pressegruppa

Finnmarksløpet AS

Postboks 1248

9504 Alta, Norway

Tel. +47 78 44 54 50

Fax. +47 78 43 51 84

Mob. +47 97 03 18 92

E-mail: press@finnmarkslopet.no

www.finnmarkslopet.no

Partnere