Finnmarksløpet

Webshop

4-hjuling fra Polaris til vinneren av 1000 km!

Skrevet av: Niels Westphal
Dato: 24.09.2005 09:32

Polaris Norge og Finnmarksløpet har inngått en samarbeidsavtale for løpet i 2006. Avtalen sikrer at det også neste år blir en firhjuling fra Polaris til vinneren av Finnmarksløpet 1000 km. I tillig gir avtalen Finnmarksløpet tilgang til et stort antall scootere til bruk før og under arrangementet.

Arbeidet mot Finnmarksløpets samarbeidspartnere og sponsorer for løpet i 2006 er i gang og i disse dager er Finnmarksløpets daglig leder Hanne Rosenberg i en rekke samtaler og møter med næringsliv og andre for å drøfte mulighetene for samarbeid. Onsdag ettermiddag var salgssjef Polaris Norge Arild Sundby, markedssjef Polaris Skandinavia Johan Didrikson, Polarisforhandler i Alta, Sven Heitmann og representanter for Finnmarksløpet samlet til møte på Canyon Huskies hos Roger Dahl - årets vinner av 100 mila. Her ble samarbeidsavtalen for 2006 bekreftet.


Fra venstre: Polarisforhandler i Alta, Sven Heitmann, salgsjef Polaris Norge Arild Sundby, daglig
leder Finnmarksløpet Hanne Rosenberg, leder Alta trekkhundklubb Jan Gunnar Vian og bak på
firhjulingen fjorårets vinner Roger Dahl.

4-hjuling i 1. premie 1000 km-klassen

For 2006 løpet stiller Polaris med en flunke ny 4-hjuling til vinneren i 1000 km klassen. Denne premien har blitt meget populær i hundekjørerkretser. En hundekjører, som har et storspann i trening, bruker en 4-hjuling til treningen av hundene før sneen legger seg og man kan gå over til slede. Årets vinner i 1000 km-klassen Roger Dahl demonstrerte med stolthet sin 4-hjuling og uttalte :- For meg var det en viktig motivasjonsfaktor under årets løp, da det røina på, å vite at det stod en 4-hjuling i målområdet og ventet på vinneren. Nå ligger jeg og konkurrentene mine i hardtrening foran løpet i 2006 og det blir beinhard konkurranse om 1.plassen kan jeg love.

Daglig leder Hanne Rosenberg kan fortelle at hun har fått mange henvendelser både fra deltagere og andre om det blir 4-hjuling i år også. - Det er flott for løpet at vi nå kan offentliggjøre at det også i 2006 blir denne flotte, veridfulle og for hundekjørerne, denne nyttige premien.Vi vet at dette er en av faktorene som er med på å øke deltagelsen i løpet og spisse konkurransen.

 

Scootere til løypearbeid, presse og gjester

Finnmarksløpet har i måneden før løpet, under og etter løpet behov for en rekke scootere til løypetråkking, merking og oppryddning. Videre har løpet en pressetjeneste som bl.a. arbeider med å få pressen ut i løypa med scootere for å få utført sitt arbeid. Det arbeides også med turer og safarier for gjester og kunder i forbindelse med løpet hvor man også benytter scootere.

-Finnmarksløpet har verken ressurser eller ønske om å sitte med en slik maskinpark og det er derfor av største betydning for løpet med den avtalen vi har med Polaris. Scooterne som Polaris stiller til rådighet er en forutsetning for å få gjennomført løpet sier Rosenberg. Finnmarksløpet er veldig fornøyd med den lokale Polarisforhandleren Sven Heitmann som har arbeidet målbevisst for å få til dette samarbeidet. - Dere kan takke Heitmann for at dette samarbeidet kom i gang sier salgssjef Arild Sundby.

- Polaris og Finnmarksløpet har mye til felles. Vi er alle glad i naturen og liker å dyrke friluftsliv. Et samarbeid mellom Polaris og Finnmarksløpet er, slik vi ser det til fordel for begge parter, sier salgssjef Arild Sundby.

Partnere