Reload
FL1000 2017
Starttidspunkt: lørdag 11. mars 11:00
Siste oppdatering: 21. mars 2017
20. mai 18:38
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
19. Marit Beate Kasin Valdres, Notodden Sluttplassering: 2

Ditt beste hundekjørerminne:
Jeg husker godt den magiske solnedgang over havisen på veg inn til sjekkpunkt Varangerbotn under Finnmarksløpet i 2016. Og det gnistrende nordlyset over fjellet mot Sirma. Det er mange fine minner og stunder vi tar med oss etter en lang trening- og løpssesong.

Sponsorer:
Hundekjørerbutikken er en viktig samarbeidspartner og støttespiller for Vinterdans. Ikke bare er de bra og positive folk, de leverer også optimal ernæring til bikkjene våre med Canimat tørrfor, og mye bra utstyr, som slede, sokker og linesett.
Vom og hundemat har vært vår kjøttleverandør siden vi startet, og vi er glad for å ha et godt samarbeid med denne kvalitetsleverandøren.
Vi har flere andre viktige samarbeidspartnere: Takk til Retura Val-Hall, Biomega, Hovli Auto, Valdres natur – og kulturpark og Valdres Energi.

Langdistanse erfaringer
Løp/ år/ plassering - inklusive alle gangene du har fullført Finnmarksløpet:

2 X FL 100

Hvorfor langdistanse / Finnmarksløpet:
Det er ingenting som frister mer å bruke en uke av livet sitt på i mars enn Finnmarksløpet.
Langdistanse hundekjøring har alt, oppturer og nedturer så intense, og erfaringene så mange, at det er som å leve et helt liv, på bare noen døgn. Langdistanse er også mye mer enn bare hundekjøring, det utfordrer deg på alle plan, og endrer deg litt for hver eneste dag om du er åpen for det...

Målsettinger og strategi for årets løp:
Mitt hovedmål er å bli en litt bedre hundekjører for hvert år som går. For Finnmarksløpet 2017, og alle andre løp, er målet å kjøre det beste løpet vi kan, ut fra de forutsetningene vi har. Vi konkurrerer for å hevde oss i toppen.

Ledere i spannet/ navn/ alder:
Jeg er veldig stolt av hundene våre- flesteparten av hundene på løpsspannet har vi hatt fra de var født. I 2015 og 2016 startet vi med 13 egne hunder, samt ei lånt ungtispe, som vi hadde trent fra hun var åring. En fin gjeng, som utgjør mye av teamet vi vil konkurrere med i 2017 også. Det er likevel ei tispe som skiller seg ut, og som har mye av æren for at vi har prestert: Det er Gøy (8) hovedleder vår, som aldri har vist svakhetstegn. Sønnen hennes Peak (6) er også leder og har gått til mål på absolutt alle løp han har startet på, inklusiv to lange Finnmarksløp.
Gypsy (4), Nanuk (4), Sjaman og Saftey er fire søsken fra et kull vi hadde i 2012, som alle går bra foran.

Lokalaviser: Avisa Valdres
Telen
OA

Hobbyer:
Liker å trene, og særlig i sommerhalvåret går mye av tiden på å dyrke interessen for løping i fjellet og terrenget, og delta på ulike løp i inn- og utland for moro. Ellers en generell interesse for friluftsliv, fjellturer, natur og nye eventyr.

Familiemedlemmer:
Susana, samboer og god støtte i alt jeg finner på, og slekta på Notodden.

Land: Norge

Hjemmeside: www.vinterdans.com eller @vinterdans på facebook

Yrke: Journalist

Trekkhundklubb: Valdres trekkhundklubb

Kennel navn: Vinterdans

Ant. hunder: 20