Reload
FL1000 2014
Starttidspunkt: lørdag 8. mars 12:21
Siste oppdatering: 15. mars 2014
22. februar 17:53
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
145. Kari Thomassen Tana

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 18min 8/3 16:53 8/3 20:00 3h 07min 14 / 14
2 Skoganvarre 9h 11min 9/3 05:11 9/3 09:42 4h 31min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 26min 9/3 16:08 9/3 21:48 5h 40min 14 / 14
4 Tana 9h 46min 10/3 07:34 11/3 02:23 18h 49min 14 / 12
5 Neiden 1 8h 05min 11/3 10:28 11/3 18:12 7h 44min 12 / 10
6 Kirkenes 6h 11min 12/3 00:23 12/3 09:48 9h 25min 10 / 9

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 8/3 12:35 8/3 16:53 4h 18min 14 15 / 30
2 Jotka - Skoganvarre 8/3 20:00 9/3 05:11 9h 11min 14 54 / 44
3 Skoganvarre - Levajok 1 9/3 09:42 9/3 16:08 6h 26min 14 48 / 45
4 Levajok 1 - Tana 9/3 21:48 10/3 07:34 9h 46min 14 43 / 44
5 Tana - Neiden 1 11/3 02:23 11/3 10:28 8h 05min 12 46 / 45
6 Neiden 1 - Kirkenes 11/3 18:12 12/3 00:23 6h 11min 10 41 / 40
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 09:48 13/3 00:16 14h 28min 9 40 / 38